Надя Христова
Надя Христова
сензитив, консултант
  • Разваляне на магии
  • Изчистване на отрицателни въздействия
  • КонсултацииПрофесионално
Черна магия

Черна магия

15 March 2013   |   9824   |   3

Разваляне на черна магия или магия за смърт

 

Колкото и нереално да звучи, такова явление като черна магия съществува и неговата цел е именно смърт. Черна магия се нарича онова въздействие, в което е кодиран фатален край за адресанта. Няма да се спирам тук на т.нар. „бели магии“, които също могат да доведат до същото, но поне началната цел не е била такава. Това не ги прави бели, но за тях друг път. Ще се спра на онези въздействия, които убиват.

Какво може да ни направи черната магия?

-          Катастрофи, пътни инциденти

-          Заболявания  на тялото

-          Душевни болести

-          Идеи за самоубийство

-          Формиране на инциденти, които причинят нараняване и смърт.

По няколко изречения ще напиша  за всяко от изброените събития в следващите статии.

муска от ходжа

Как да разбера имам ли черна магия?

Ако намерите предметна магия, муска, странни предмети и т.н. Но, не винаги предмета е сигурен източник за магия.

Ако са налице признаци на черна магия, или ако е констатирана от ясновидец или сензитив.

В зависимост от кода, симптомите са различни.

От леки пътни инциденти до силно главоболие, подуване на лимфни възли… Депресия, подтиснатост, внушения на мисли за самонараняване, липса на сънища, неспокоен сънболки в сърдечната област, рязко отслабване или подпухване (когато лицето е захранено с черна магия) и много други.

Ще се спра подробно на симптомите когато пиша за съответния вид магия.

Тук да спомена, че тестовете с яйца под леглото в буркан с вода, пръстени на конец и прочие не са достоверни и имат повече отношение към химическия състав на водата, отколкото към магията ви.

Има ли срок черната магия?

Обикновено се задава време за активност на магията. Като например заклинанията –  "до 40 дни да се случи това и това на еди кой си” или ”… до трето коляно” и т.н. Но дори и срока на активността на магията да е изтекъл, тя вече е направила промени в съдбата или здравето на човека. Разрушенията си остават. За това, когато консултирам клиентите си, дори и да нямат в настоящето въздействие от магия, винаги проверявам миналото и правя цялостен анализ.

Има ли черни магии, които не могат да се развалят?

Може да се каже, че магията има три фази.

Първа фаза: Човек може и да не знае за състоянието си. Ако посети ясновидка или сензитив, може да се изненада от съобщението, че има магия. Обичайно се проявят първите симптоми. Лицето ги свързва с общо неразположение. Тук магията се разваля най-безболезнено. Няма много поражения върху човека.

bolesti ot magiiВтора фаза: Започват да се случват странни неща. Инциденти, падания, наранявания, депресия и първи медицински диагнози на ” пробитите” зони и органи. Случки, които вече подават ясен сигнал за действието на магията. Магията може и да не се прояви в тази фаза, а просто да предизвика фаталното събитие в трета. Но тези майстори са рядкост и се искат доста умения и сила за реализирането й. Втора фаза може да продължи години и човек да се бори с негативното въздействие до края на дните си.

Най-често клиентите ме откриват в този момент. Магията вече се е манифестирала и те търсят помощ. Разваляне на черна магия е възможно и наложително. До колко човек ще се възстанови и колко ще успее да си върне предишното състояние, зависи от навременната ми намеса. На всеки клиент разяснявам подробно какво може да очаква след изчистването на магията. Възстановяването е възможно на 100%.

Трета фаза: Тук магията вече е изпълнила до голяма степен задачата си и разрушенията са големи. Примери много: онкологичните заболявания до голям процент са причинени от магии. Пътните инциденти и инвалидизирането на хора. Самоубийствата и убийства. Инфаркт, инсулт и остро протичащи заболявания. Необратими психически състояния…

Тук съм предпазлива. Магията мога да разваля и да защитя човека, но пораженията нанесени във времето не мога да коригирам напълно. Има случаи, в които отказвам да работя в трета фаза.

Наследява ли се черна магия?

За съжаление, ДА.

Дори и да причини летален изход на лицето, магията не приключва до там. Онаследява се от кръвно свързаните лица. Няма правило в наследяването. Кой ще е нов приемник на магията, се изследва индивидуално.

Кой може да развали черна магия?

В България има талантливи хора, които могат да ви помогнат и да ви спасят от черната магия. Тези хора наричат себе си ясновидци, екстрасенси, магове, лечители и т.н.

Дарбата и силата е една. Всеки сам е развил уменията си в една или друга сфера. Някой лекуват болести, други развалят магии. Няма един етикет, на който пише – този може или този е мошеник.

черна магия от ходжаНо едно е ясно, магия не могат да развалят ходжите, било то и женски ходжи ( скоро попаднах и на такъв екземпляр). Ходжите са изкусни магьосници, но не могат, а старите ходжи, които имат умението не искат да развалят магии, особено ако сте християни. Това не означава, че няма да ви вземат парите, златото или още по-ценни неща, но това е отделна тема.

Вие сами си избирате при кого да отидете и на кого да се доверите.

Пазете се от безплатни и твърде евтини предложения за разваляне на магия. Евтиното излиза най-скъпо.

Никой професионалист няма да поеме ударите на Вашата магия, отрицанията и риска да се види във Вашето състояние за сто лева например. Няма как да го мотивирате да свърши тази черна работа, ако няма адекватно възнаграждение, а има и един енергиен закон, който задължава помагащият да получава от вас. По-добре е да му платите, а не да чакате възмездие за това, че сте получили, а не сте дали.

Горното се отнася само за истински професионалисти, които имат дарбата да ви помогнат. За мошениците, и да им давате и да не им давате пари, все е зле за Вас. С тях избягвайте всяко съприкосновение, за да не влошите състоянието си.

В заключение, знайте, че и най-силната, най-черната, най-коварната магия може да бъде развалена.

Коментари   3

3

danka

09 April 2015

napraveno mie da mi razvalqt jivota majami 4ak no6 mi vadi utiva6 pri idin kazva ti edna suma da te ubere drugiq du6ata da ti zeme toe napraveno da ti zemat parite samo i pove4e usilvat problema daje te mesto da ti pomognat

2

danka

09 April 2015

da vqrvam 4e e verno dori i az jiveeq sas takava magiq kade li nesam xodila no mi iskat mn.

1

мейлин седмият воден маг

02 February 2015

аз нещо не разбирам маговете правят магиите а не ги развалят рядкост са маговете способни да отменят магии.има също черни магии които не се развалят.видях човек който уби животно с черна магия.тялото на животинчето просто се превърна на прах и изчезна.този човек използва забраненото заклинание за смърт или "shi" преведено от японски

 1 

3 намерени, страница 1 от общо 1

Коментарите са изказани от наши потребители и са автентични, без редакторска намеса. Екипът на topexperta.com не носи отговорност за съдържанието им.
Добави коментарВъведете код: