Надя Христова
Надя Христова
сензитив, консултант
  • Разваляне на магии
  • Изчистване на отрицателни въздействия
  • КонсултацииЗа мен
Надя Христова е отново с вас

Надя Христова е отново с вас

10 March 2017   |   2291   |   0

Можете да си запишете час за прием и консултация при Надя Христова.

Добре дошли отново!  

Като се съобразявате с приемните дни и установения ми график ще се радвам да съм с вас.

 По-долу можте да прочетете причините за временното ми отсъствие

Преди години имах един зъболекар хирург, руснак. Жесток доктор беше.  Без колебание ми извади седем, осем  зъба. А за лечението, не ми се пише... По онова време прекарвах повече време с него, отколкото с приятеля си и докато се „озъбя“ няколко месеца ни свързваше крепка дружба, като българо-съветската – нерушима и неизбежна.

Всеки ден срещите ни минаваха по приблизително следния сценарий:

Аз: на стола с лигавник стискам подлакътниците.

Той съсредоточено рови инструменти и се готви .

Аз:  промълвявам : „страх ме е... „

Той: с равнодушен глас “Важното е мен да не ме е страх“

Ако му казвах, че боли, той ми отвръщаше хладнокръвно: „Това си е твой проблем. По-голям проблем за теб ще бъде ако мен ме боли. Тогава зле ти се пише...“  

През последните месеци разсъждавам  за приключилите ни отдавна отношения, и стигам до извода, че съм му длъжница. Чувството ми за справедливост, ме подтиква да го зарадвам с нещичко, но когато минавам покрай кабинета, споменът от болката надделява...

Но, така или иначе, неговата професионална философия е вярна. През последната година моите клиенти и приятели ми го демонстрираха.

Вече двадесет години имам професионални отношения с вас в дебрите на духовния живот. Аз съм като зъболекаря с клещи и скалпел в ръка, а вие често сте в позицията на пациент  с отворена душа на стола ми.

Какво ще направя с живота ви до малка  степен зависи и от това как аз се чувствам. Разбира се, факторите  като дарба, опит, умение и морал са основния състав на отношенията ни. Но...

През последната година моят личен емоционален комфорт беше нарушен и това тотално обърка професионалните ни взаимоотношения.

Мнозина от вас знаят, че от година насам спрях да давам часове за прием. Приемах само спешни случаи и редовни клиенти, които не можех да отклоня. Ограничих графика си до крайно нуждаещи се. Дори и при записани часове, отменях и отлагах при първа възможност.

До днес в сайта www.topexperta.com имам 443 неотговорени запитвания

Ясно беше, че нещо в живота ми се случва.

Изживявах голямото изпитание РАЗВОД за  което никой не е застрахован

За да мина по този път възможно най-безболезнено за всички, пренасочих цялото си време и усилия към личния живот. Тези клиенти които можаха да намерят друг експерт, го направиха, а тези които не искаха, останаха до мен.

Получи се на практика, че вместо аз на тях, те ми помагаха.  Кой с каквото може и мисли че е нужно.  Поеха голяма част от тежестите ми. Грижиха се за семейството ми без да оспорват решенията ми, без да дават съвети и предписания. Стоически ме подкрепяха с цената на игнориране на своите интереси. Превърнаха се от клиенти в помощници.

Не получаваха времето и вниманието, което им давах до тогава, но и не спираха да ми дават.  С една единствена цел, да облекчат болките ми в този критичен период.  И УСПЯХА!

Водейки се от професионалния принцип на руснака дентист и от вътрешният ми стремеж за справедливост,

днес правя следните изводи:

Чувствам се силна и в отлична духовна форма за да продължа работата си във ваша полза. Готова съм да давам и да работя, както до преди житейската си криза.  Офиса ми е отворен за всички нуждаещи се клиенти. Графика ми ще е по-достъпен и отзивчив.

Щом аз съм добре и вие ще бъдете добре.  Щом мен не ме боли, и вас няма да ви боли, щом мен не ме е страх, и вие няма от какво да се плашите.

Всичко това сътвориха малцината верни приятели, подкрепяйки ме. За ваше и тяхно добро.  Възползвайте се свободно и не се сърдете ако все пак те са с предимство понякога. Наистина заслужиха превилегированото си отношение.  Поне това им дължа. А останалото ще им даде Господ.

И още един извод. Ще намина до моя зъболекар руснак.  Може би ще успея да го зарадвам с нещо... Такъв пример ми давате вие приятели. Така ме задължавате да постъпвам.

БЛАГОДАРЯ!