арх. Светлозар Стефанов
арх. Светлозар Стефанов
архитект
  • Инвестиционно проектиране
  • Интериор и дизайн
  • градоустройствено планиранеПрофесионално
Награда за арх. Светлозар Стефанов

Награда за арх. Светлозар Стефанов

13 October 2015   |   977   |   0

В началото на септември 2015 след тримесечно онлайн гласуване фирма Баумит България ЕООД обяви резултатите от конкурса „Фасади Баумит Лято 2015“. Сред тримата фаворити се нареди и нашият топексперт арх. Светлозар Стефанов, участвал в конкурса като управител на фирма Ареа– БГ ЕООД, проектант на кокетна еднофамилна жилищна сграда в гр. Севлиево, ул. Ген. Столетов 17 (обект №6 в конкурса).


награден проект

награда за архитектура

Със 77 гласа сградата на арх. Светлозар Стефанов зае 2-ро място, а изпълнителят фирма Гипсотехника EOOД е дългогодишен партньор на Баумит. За осъществяването на проекта са използвани следните материали: Баумит Система опънСтар с крайно покритие самопочистващата се със силите на природата и с активен фотакат ефект мазилка НанопорТоп. Може да видите проекта с обяснения за избор на цветовете  в статията  Избор на цвят за фасада

Трите наградени обекта ще участват във финалния кръг от конкурса на фирма Баумит България ЕООД през март 2016 г. и ще им бъде предоставен шанса да спечелят участие във втория международен финал на Баумит фасади в Европа - Baumit Life Challenge, който ще се състои през април 2016 г. във Виена. Честито и на добър час!