Надя Христова
Надя Христова
сензитив, консултант
  • Разваляне на магии
  • Изчистване на отрицателни въздействия
  • КонсултацииПрофесионално
Черна магия

Черна магия

15 March 2013   |   27339   |   0

Разваляне на черна магия или магия за смърт

 

Колкото и нереално да звучи, такова явление като черна магия съществува и неговата цел е именно смърт. Черна магия се нарича онова въздействие, в което е кодиран фатален край за адресанта. Няма да се спирам тук на т.нар. „бели магии“, които също могат да доведат до същото, но поне началната цел не е била такава. Това не ги прави бели, но за тях друг път. Ще се спра на онези въздействия, които убиват.

Какво може да ни направи черната магия?

-          Катастрофи, пътни инциденти

-          Заболявания  на тялото

-          Душевни болести

-          Идеи за самоубийство

-          Формиране на инциденти, които причинят нараняване и смърт.

По няколко изречения ще напиша  за всяко от изброените събития в следващите статии.

муска от ходжа

Как да разбера имам ли черна магия?

Ако намерите предметна магия, муска, странни предмети и т.н. Но, не винаги предмета е сигурен източник за магия.

Ако са налице признаци на черна магия, или ако е констатирана от ясновидец или сензитив.

В зависимост от кода, симптомите са различни.

От леки пътни инциденти до силно главоболие, подуване на лимфни възли… Депресия, подтиснатост, внушения на мисли за самонараняване, липса на сънища, неспокоен сънболки в сърдечната област, рязко отслабване или подпухване (когато лицето е захранено с черна магия) и много други.

Ще се спра подробно на симптомите когато пиша за съответния вид магия.

Тук да спомена, че тестовете с яйца под леглото в буркан с вода, пръстени на конец и прочие не са достоверни и имат повече отношение към химическия състав на водата, отколкото към магията ви.

Има ли срок черната магия?

Обикновено се задава време за активност на магията. Като например заклинанията –  "до 40 дни да се случи това и това на еди кой си” или ”… до трето коляно” и т.н. Но дори и срока на активността на магията да е изтекъл, тя вече е направила промени в съдбата или здравето на човека. Разрушенията си остават. За това, когато консултирам клиентите си, дори и да нямат в настоящето въздействие от магия, винаги проверявам миналото и правя цялостен анализ.

Има ли черни магии, които не могат да се развалят?

Може да се каже, че магията има три фази.

Първа фаза: Човек може и да не знае за състоянието си. Ако посети ясновидка или сензитив, може да се изненада от съобщението, че има магия. Обичайно се проявят първите симптоми. Лицето ги свързва с общо неразположение. Тук магията се разваля най-безболезнено. Няма много поражения върху човека.

bolesti ot magiiВтора фаза: Започват да се случват странни неща. Инциденти, падания, наранявания, депресия и първи медицински диагнози на ” пробитите” зони и органи. Случки, които вече подават ясен сигнал за действието на магията. Магията може и да не се прояви в тази фаза, а просто да предизвика фаталното събитие в трета. Но тези майстори са рядкост и се искат доста умения и сила за реализирането й. Втора фаза може да продължи години и човек да се бори с негативното въздействие до края на дните си.

Най-често клиентите ме откриват в този момент. Магията вече се е манифестирала и те търсят помощ. Разваляне на черна магия е възможно и наложително. До колко човек ще се възстанови и колко ще успее да си върне предишното състояние, зависи от навременната ми намеса. На всеки клиент разяснявам подробно какво може да очаква след изчистването на магията. Възстановяването е възможно на 100%.

Трета фаза: Тук магията вече е изпълнила до голяма степен задачата си и разрушенията са големи. Примери много: онкологичните заболявания до голям процент са причинени от магии. Пътните инциденти и инвалидизирането на хора. Самоубийствата и убийства. Инфаркт, инсулт и остро протичащи заболявания. Необратими психически състояния…

Тук съм предпазлива. Магията мога да разваля и да защитя човека, но пораженията нанесени във времето не мога да коригирам напълно. Има случаи, в които отказвам да работя в трета фаза.

Наследява ли се черна магия?

За съжаление, ДА.

Дори и да причини летален изход на лицето, магията не приключва до там. Онаследява се от кръвно свързаните лица. Няма правило в наследяването. Кой ще е нов приемник на магията, се изследва индивидуално.

Кой може да развали черна магия?

В България има талантливи хора, които могат да ви помогнат и да ви спасят от черната магия. Тези хора наричат себе си ясновидци, екстрасенси, магове, лечители и т.н.

Дарбата и силата е една. Всеки сам е развил уменията си в една или друга сфера. Някой лекуват болести, други развалят магии. Няма един етикет, на който пише – този може или този е мошеник.

черна магия от ходжаНо едно е ясно, магия не могат да развалят ходжите, било то и женски ходжи ( скоро попаднах и на такъв екземпляр). Ходжите са изкусни магьосници, но не могат, а старите ходжи, които имат умението не искат да развалят магии, особено ако сте християни. Това не означава, че няма да ви вземат парите, златото или още по-ценни неща, но това е отделна тема.

Вие сами си избирате при кого да отидете и на кого да се доверите.

Пазете се от безплатни и твърде евтини предложения за разваляне на магия. Евтиното излиза най-скъпо.

Никой професионалист няма да поеме ударите на Вашата магия, отрицанията и риска да се види във Вашето състояние за сто лева например. Няма как да го мотивирате да свърши тази черна работа, ако няма адекватно възнаграждение, а има и един енергиен закон, който задължава помагащият да получава от вас. По-добре е да му платите, а не да чакате възмездие за това, че сте получили, а не сте дали.

Горното се отнася само за истински професионалисти, които имат дарбата да ви помогнат. За мошениците, и да им давате и да не им давате пари, все е зле за Вас. С тях избягвайте всяко съприкосновение, за да не влошите състоянието си.

В заключение, знайте, че и най-силната, най-черната, най-коварната магия може да бъде развалена.