Надя Христова
Надя Христова
сензитив, консултант
  • Разваляне на магии
  • Изчистване на отрицателни въздействия
  • КонсултацииПрепоръчано
Добър психиатър и добър човек - д-р Ани Шкодрова

Добър психиатър и добър човек - д-р Ани Шкодрова

07 April 2014   |   4218   |   0
С д-р Ани Шкодрова ме срещна съдбата във време когато вече се бях отказала да търся мостове между науката и духовната работа. 
 
Тогава се появи точно тя. Вля надежда в идеята, че е нужна обща, добросъседска  среда на различните сфери на познанието. Убеди ме във възможността експертите да намерят общ език и така да са максимално полезни на хората със своите знания и умения.
И ето го резултата – Топексперта.
Във времето на усърдна работа, общувахме интензивно и тогава, непринудено открих личностни качества, за които не предполагах че могат да обитават докторската душа.  Ако ме питате как лекува д-р Шкодрова, ще ви отговоря с една дума – СЪРЦАТО.
добър психиатър
Свикнали сме да търсим доктор, който си обича работата и в името на тази обич да „намажем“ и ние, като ни поизлекува. Търсим онова  бездушно и жестоко същество, което знае точно къде да ни забие ножа, и се надяваме ръката му да не трепне докато го прави. Ето защо, в кратките минути на общуване с лекаря, докато ни пише рецептата,  ние го съзерцаваме и се стараем да видим увереността и отсъствието на всяка емоция у доктора, като потвърждение на това, че този си обича работата.
 
 Д-р Ани Шкодрова не проявява любов към работата си, а към пациентите. Тя не мисли как ще е по-добре за кариерата, а за онзи човек, доверил душата си в нейните ръце. И го прави по най-щедрия начин, който можете да видите.
 
Малкото клиенти (пациенти), които си обменихме ми показаха, че няма обезателно да получите цветна диагноза ако споделите за случките си в състояние на магия.  Няма да видите скептичен поглед, когато заговорите за духовните си преживявания.  И не на последно място, няма да ви предпише шепа хапове, само защото сте се консултирали със сензитив. За мен това е важна подробност, когато убеждавам хората да й се доверят.
 
Тя може да разбере от какво страдате, и ще намери най-прекия път до душевния Ви комфорт.
Благодарение на пътя, който тя избра да върви без страх и опита, който придобива, и аз напоследък се доверявам на нейната сензитивност.
 
Защото д-р Ани Шкодрова не е  само лекар. Тя е лечител, който лекува с онова наученото в медицинската академия и с онова, дадено й от Бога: високите нравствени добродетели, на които мнозина духовни деятели биха завидяли.

Често си мисля, че д-р Ани Шкодрова е голям късмет за пациентите си. Тя е късмет и за мен, за това че сме заедно в www.topexperta.com