Надя Христова
Надя Христова
сензитив, консултант
  • Разваляне на магии
  • Изчистване на отрицателни въздействия
  • КонсултацииПрепоръчано
Отец Михаил - повече от свещеник

Отец Михаил - повече от свещеник

19 August 2013   |   12285   |   0

Познавам се с отец Михаил Милушев от далечната 1999 г. Тогава  с акад. Николай Хайтов подехме идеята да се даде нова популярност на факта, че Дякона Васил Левски е бил препогребан в олтара на църквата „Св. Петка Самарджийска“.

По това време свещеник там беше именно отец Михаил. Той стана и духовното лице на делото ни, в едно бездуховно време, когато името на  Левски се свързваше най-вече с футболен отбор.  Когато култа към материалното  бе в апогея си, отец Михаил заговори на хората за добродетели, родолюбие, жертвоготовност... и така, навременно изигра ролята на телевизионен народен будител.

отец михаил и хайтов

Освен, че впечатляваше зрителите с интелект и знания, в него се забелязва и духовна енергия, присъща само на избраните  личности.

По онова време, отделно от телевизионните предавания на обществена тематика, работех всеки ден и в кабинета си моята енергийна работа. Част от хората, търсещи душевно спасение, насочвах към църквата за различни ритуали. Забелязвах и разлика в резултата от извършените действия при различните свещеници. Хората, които се връщаха от отец Михаил, бяха  старателно обгрижени, с изрядно свършена енергийна работа и ефекта беше видим, не само от мен, а  и от самите клиенти.  Така с времето  все по-смело  препоръчвах отец Михаил, когато имаха нужда от Водосвет, Маслосвет, Кръщене или Венчавка. 

Интересно е, когато отиват скептици или откровени атеисти за ритуали при него. Те се връщат истински очаровани от човешкия образ на отец Михаил и разколебани в неверието си към Бога.

Един личен водосвет в централна софийска църква от дежурен свещеник, не е сравним с водосвета на отец Михаил от енергийна гледна точна. Нямат общо нито като  отделено време и внимание, нито като енергийна стойност на водата, която е материален носител на измоленото.

Духовната работа е призвание, а не професия. 

Способността да докосне душата на човек, било той вярващ или не, и да му даде от духовното  лекарство, от което има нужда в конкретния случай е специалитета на отец Михаил.

Вярвам, че с работата и знанията си в сайта Топексперта ще заслужи и Вашето доверие, и ще промени представите на много от Вас за личността на българския свещеник.