Надя Христова
Надя Христова
сензитив, консултант
  • Разваляне на магии
  • Изчистване на отрицателни въздействия
  • КонсултацииПрофесионално
Десет важни неща за наблюдение, ако си имате любовница.

Десет важни неща за наблюдение, ако си имате любовница.

12 April 2013   |   52893   |   0
Ежедневно при мен търсят помощ хора с най-различни проблеми, но напоследък все по-често чувам:
 
             „Той има връзка с жена, която изцяло го промени. Заради нея прекъсна отношенията си с близки и роднини и загуби работата си. Ние сме на мнение, че му е направена магия. Моля помогнете със съвет какво да правим.“
 
                 „Мъжът ни напусна семейството и живее с друга жена.  Не се интересува от децата си. Сякаш някой или нещо промени личността му“
 
                  „Приятелят ми стана агресивен, непрекъснато недоволства, отношенията ни охладняха. Намерих в джоба на якето му листче с арабска писменост. Може ли да е магия?“
 

магия за раздяла

Да, любовни магии съществуват 

откакто свят светува. Навсякъде по света има развити школи и магични практики за въздействие върху психиката и тялото на желания от нас човек.
 
На любовния фронт, с магии си служи не само любовницата за да привлече мъжа на друга, но често и съпругата прибягва до т.нар. „бели магии за любов“ за да задържи мъжа си в семейството.
 
И двата лагера вярват, че в това няма нищо лошо и го правят за „добро“. Според мен няма бели  магии. Няма магии за добро. Всяко въздействие е черно магьосничество и то вреди на психиката и здравето на хората за дълго.
 
магия за раздяла     Случва се и мъжете да правят магии на любимите си, но е рядко, и за това давам примера с любовница.
 

      Ето някой практични съвети за вас мъже, ако въртите любов извън дома

 
         За да разберете дали сте влюбен или омагьосан, внимавайте за следните подробности, когато сте с любовница:
 
 

1. Магия с  храна и напитки

  • Забалежете кога се приготвя напитката и храната Ви, предварително или във Ваше присъствие?  Чашата, чинията. Обърнете внимани дали не е „подготвена“ специално за Вас. Количеството на материала на магията за захранване често е няколко капки вода или друга течност.
  • Ако сте в заведение, не си оставяйте напитката за да телефонирате или да отскочите до двете нули.
 

2. Магия с дреха и обувки

  • Гледайте за следи от напръскване върху дрехите си.
  • Виждали ли сте конци с възли, косми...?
  •  Ако Ви изчезне бельо.  Няма да пиша за долните гащи, но ще спомена нещо за тениските, ризите и потниците.
Циганско – турската магия ги ползва като магьосника изрязва лявата част, която е била около сърцето и след заклинание я заравя в пресен гроб. Това е един от начините за направа на любовна магия. Друга вероятност е да Ви вземат дрехата, тя да се обработи енергийно и да се появи, така че да си я намерите сам след време. Бъдете внимателни ако Ви изчезнат дрехите и се появят отново. Тогава дрехата да се изхвърли в течаща вода.
 
  • В Русия е много популярна  магия, която се прави с  отпечатък от обувката. И у нас има майстори на руските магични практики. Оглеждайте си обувките!

Внимавайте с биологичните материали!

 

магия с коса3. Магия с коса и нокти

Не позволявайте на любовницата да Ви подстригва. Оглеждайте възглавницата си за паднали косъмчета и ги събирайте старателно. Запазен кичур коса, може да се използва и след години, когато няма да сте толкова влюбени.
 
     Големият художник Пикасо, известен с многобройните си любовници е разрешавал само на първата си съпруга да го подстригва и да му прави маникюр дълго след раздялата им. Имал е страх от черни магии и не се е стеснявал да го споделя.
 

4. Пазете  семенната си течност!

Къде отива презерватива след  като се любите? Възможно ли e някой да използва съдържанието му?
 
Спомнете си как роклята на Моника изигра главна роля срещу Клинтън. Помните ли Борис Бекер? През 1999 г. в една тоалетна в Лондон някой се погрижил да употреби семенната му течност от презерватив след орална любов. Така, той става баща след 9 месеца.
 
В България има вещи хора, които могат както да Ви влюбят до полуда, така и да Ви погребат, притежавайки капка от Вашия генетичен материал.
 
Може и да не сте богат и известен, но за любовницата сте ценен и важен. Ако е информирана за горните възможности, много е вероятно да си запази бели капки за черни дни.
 

 5. Магия с кръв

Не сте на война, че всеки ден да Ви тече кръв. Но ако все пак се случи, бъдете изключително внимателни с кръвта си. Следете къде и как се изхвърлят превръзките от раните и ако е възможно, сам се погрижете за тях. Помнете, че кръвта и след години може да бъде употребена с магически цели.
 

6. Магия с парфюм

Любовната магия със зареден парфюм е една от най-поръчваните. Лесно се кодира и е удобна за използване. Само трябва да му се подари кодираният от специалист парфюм и мъжът сам си слага магията. Няма нужда от сложните начини на захранване.
 
Купувайте сам парфюмите и козметиката си! Ако получите такъв подарък от любовница, подарете го на приятел. За него ще е безопасен, ако е персонално кодирано въздействието за Вас.

арабска магия за раздяла7. Магия с муска

Муски са онези малки хартийки, написани на странен език и сгънати под формата на четириъгълник или правоъгълник, облепени лекопласт или скоч. Големината им е от 1 до 3 кв.см. Приоритетно се изработват от ходжи или лица с мюсюлмански произход.  Съдържат заклинания или страници от корана.
 
Можете да я намерите практически навсякъде. Под леглото, под матрака, във възглавницата, под стола, над вратата, над прозореца, в саксия, в автомобила си и т.н.
 
Любимата може да Ви я предложи да си я носите за късмет, или да Ви пази от лошото... Признак на наивност ще е, ако приемете. Подробно съм описвала за вредното въздействие на муските, и за това че няма магии за добро.
 

8. Магия с бижута и накити

Тук вероятността е по-малка, но е добре да я спомена.
 
Хомосексуалните връзки често биват поддържани с магии, и при тях бижутата са лесен посредник. Синджир, скъпоценен камък, пръстен, това са удобните за кодиране на магия за вечна свързаност и безкрайна любов.
 
Резултата от тези магии е известен. Не случайно в църковната ритуалика при Венчание се използват халки, като символ на вярност и безкрайна обич.
 
Вярно е, че времето на мутрите и обичая да се кичат мъжете със синджири отдавна мина, но ако получите подобен подарък, по-добре го подарете. Ако държите да го носите, обърнете се към специалист, за да Ви изчисти  въздействието, ако има такова.
 

9. Очила, четка и паста за зъби

Рядко, но влизат в употреба, при липса на друг материален посредник. Стари и ненужни очила могат да се превърнат в средство за направа на магия. В пастата за зъби могат да се добавят няколко капки от магия за захранване. Но поради недостатъчно надеждност, не е обичайна практика. Тук могат да се приобщят и много други предмети за лична употреба, които няма да изброявам.
 

10. Магия със снимка

Мм, да. Това е най-удобно то и практично средство на всички магьосници.
 
Тя запечатва енерго-информация за Вас и може лесно да се манипулира. От Вуду магиите в Хаити, до руските магични практики, навсякъде по света използват снимките за информационен носител на жертвата.
 
Тук магията няма как да я видите или намерите. Снимката може да е изгорена, заровена някъде, покапана с восък от ритуални свещи тъй като преди това е присъствала на ритуала вместо Вас. Действието на магията е мигновенно, стига магьосника да е вещ и силен.
 
Трудното в случая е да се предпазите, защото снимка лесно може да намери любимата Ви. И все пак, избягвайте да се снимате и да споделяте снимки безразборно. Тук може да видите видео с мое мнение по темата за Фейсбук и магиите.
 
магия за любов
Не забравяйте, че често любовта е като войната.
 
Мъжете смятат, че са силният пол и нерядко подценяват амбициите и страстта на партньорките си. Във войната, да подцениш противника е фатална грешка.
 
Има една крилата фраза „ В любовта и войната всичко е позволено“.  Да, стига Вие да го позволите.

Ако горното не ви засяга и не включва червена лампичка в съзнанието Ви, значи сте щастливо  влюбен. Честито!

 

 

АКТУАЛНО ПРОДЪЛЖЕНИЕ:

PS:  Много от читателите на горната статия се питат защо липсва най-популярният метод за правене на “магия за любов”?
 
Ако някой все още не се е досетил, става дума за “Магия с менструална кръв” и се вярва, че жена, поставила капки от такава кръв в храната или питието на избраника си, му прави магия за любов.
 
Ето и някой причини, поради които съм го пропуснала умишлено:
 
Опасен мит
-  Описанието му може да окуражи много експериментаторки да нахранят куп мъже с личните си екстременти. Безрезултатно.
 
- Методът е чиста проба мит и трябва да се знае, че и всеки ден да слагате от мръсната си кръв, това НЯМА да има отношение към чувствата му.
 
- Да, вярно е, че такъв материал се използва за направа на магия, но е само част от самата магия. Ако не е кодирана  от магьосник със съответното заклинание, кръвта сама по себе си няма никакъв ефект върху жертвата. Дори и да изровите в интернет някое заклинание, то със сигурност няма да ви послужи. Всяка работа си иска майстора. С подобни ритуали, най-много да се вкарате във филм, от който трудно ще излезете.
 
- Сигурна съм, че тези редове ще бъдат пренебрегнати от жените, решени да се пробват. За тях ще кажа само, че до сега не ми е известно жена, захранваща мъж с подобни гадости да е успяла да влюби някого. Но, са ми известни няколко жени, убити от мъжете си, след като са били хванати в подобни действия.
 
- Всеки ден ми се обаждат хора, които ме молят да им направя “бяла магия за любов” и са дълбоко убедени, че в това няма лошо, и че ще сторят добро, дори със захранване с менструална кръв.
 
Заради последните хора се реших да наруша мълчанието си по въпроса за най-популярния метод за направа на “магия за любов”. А те не са никак малко.