Надя Христова
Надя Христова
сензитив, консултант
  • Разваляне на магии
  • Изчистване на отрицателни въздействия
  • КонсултацииПрофесионално
Любовта идва сама след изчистването на магия

Любовта идва сама след изчистването на магия

13 February 2013   |   181490   |   0

Не съм лош човек, не съм грозен, а защо нямам късмет в любовта?

Защо не мога да намеря човек до себе си?Защо съм сам?

Такива въпроси чувам всеки ден от клиентите си.

Защо се получава така, че хора без някакви сериозни недостатъци не могат да срещнат любовта?

Отговорите се крият в съдбата на всеки човек и не са еднозначни.

  • При някои това се получава, защото събитието за срещата с точния човек е още в бъдещето и трябва просто да се изчака.
  • При друг, в миналото е имал връзка със съдбовния партньор и някой от двамата е взел волево решение за раздялата, въпреки волята на съдбата. Казано по-ясно, се е разминал с точния човек. Тогава се получава вакуум на събития  и срещи, и трябва да се изследва дали ще има нов човек по пътя. Често, ако няма намеса от магия, съдбата предлага нови възможности след вакуумния период. Но това не става веднага.
  • Сърце във веригаНавлизаме вече в зоната на магиите…
  • В случай, че в миналото му е било въздействано с бяла магия, защото бившата го е обичала или пък е имал таен обожател (обожателка), няма как да му върви на човека. Магията, дори и неактивна сега, го е отклонила от съдбовния му път и докато не се свали въздействието, шанса за лично щастие е минимален.
  • Ако на лицето е въздействано с код за самота, известен още като “магия за безбрачие”, признаците на която ще опиша отделно, то тогава тези хора са лишени от възможността да срещнат половинката си. И често остават сами, ако не се свали влиянието.
  • За черната магия, няма да пиша тук, то е ясно, че ако е направена професионално, тя деконструира цялата съдба. Нейното разрушително действие не се вижда само в личния живот, а във всички сфери. Човек тогава споделя, че в нищо не му върви. Често в първа фаза е изоставян от хората и едва по-късно се проявяват другите признаци.
  • Рядко се наблюдава, но е възможно нарушението да е свързано с родител или предшественик на засегнатия.

Какво да правя когато не ми върви в любовта?

Ако нямате енерго-информационно въздействие, то тогава можете да изчакате по-благоприятен период или да сте по-активни търсачи на любовта.

изчистване на магия за любовАко имате съмнение за окултна намеса в съдбата си, то не чакайте и ден. Веднага потърсете експерт, който да Ви помогне. Не експериментирайте с ходжи и телефонни гледачки, това може само да влоши нещата.

Не чакайте магията да си отиде сама. Дори и с изтекъл срок на действие, тя е свършила необходимото и корекция е наложителна.

Ще пробвате сами да си я развалите. Може да спите на яйца,  да висите надолу с главата от шестия етаж, да се пръскате с какво ли не. Всичко това в най-добрия случай няма да влоши ситуацията Ви, но няма и да развали магията.

Аз самата, когато усетя енергийна намеса, ползвам услугите на колеги. Сам и най-големият експерт не може напълно да свали магия, направена срещу него. Може да намали ефекта, да изолира някои кодове, но качествено и цялостно изчистване се прави от друг експерт. Разваляла съм редица магии на колеги и духовници, защото дори и вещи, сами са неспособни да си помогнат.

Трябва наистина да сте наясно, какво се случва с личният Ви живот. И ако има енергийна намеса, не бъдете наивни, а действайте бързо за да я отстраните. Знайте, че след чистене са нужни няколко седмици или месеца докато се върнете в своя път и срещнете някого.

Какво се случва след развалянето на магия?

3d-loveНай-различни неща. Клиентите ми разказват причудливи истории, някой ден ще напиша книга за това.

Общите впечатления са, че хората стават по-привлекателни за околните, започват да ги забелязват, харесват, ухажват. На практика, когато пречката е отстранена, любовта сама ще Ви намери.

Стига да го поискате, можете да бъдете щастливи в личния живот.

 

Най-хубавите ми срещи са, когато след време клиентите ме посещават, придружени от човек на когото държат и обичта им е взаимна.