Надя Христова
Надя Христова
сензитив, консултант
  • Разваляне на магии
  • Изчистване на отрицателни въздействия
  • КонсултацииСемейна магия или клетва

14 January 2014
Има ли семейна магия или клетва у дома ми?
Името е И., кръстен е и нямам снимка. Вкъщи има скандали между синовете ми и то много сериозни, които прерастват в побои помежду им. Съпругът ми ги изхвърли от дома ни. Много страдаме! Единият ми син е постоянно без работа, играе комар и е в много трудно положение. Моля за помощ, ако има външно влияние. Не разполагам със снимка.


Здравейте,

Разбирам Вашите страдания като майка и съпруга. За да преценя дали тези явления се дължат на магии или външно въздействие са ми нужни снимки на семейството. Само така можем да сме сигурни в тези подозрения.

Въпреки всичко проблема е налице и не търпи бездействие.

Образно казано, във Вашия дом има пожар. Независимо от какво е причинен той, дали от късо съединение или от кибритена клечка, и кой е виновен, нужно е веднага да вземете кофа вода и да гасите пожара.  Не чакайте нито миг. Независимо от причините, проблем очевидно има и той трябва да се реши веднага.

Същото се отнася и за разбитото семейство от магия или външно енергийно въздействие. Мерки е наложително да се вземат веднага.

Моят съвет към Вас е:

1. Направете си Маслосвет в църква за здраве и вразумление на сина ви.

2. След това запишете да се чете литургия за цялото семейство.

Това са процедури, които ако не помогнат, няма да навредят.

Ако искате да разберете повече за енергийното си състояние и дали срещу Вас е употребена магия, аз мога да съм полезна само ако изпратите снимки и първите имена.

Надя Христова