Надя Христова
Надя Христова
сензитив, консултант
  • Разваляне на магии
  • Изчистване на отрицателни въздействия
  • КонсултацииМагия разваля дългогодишен брак

10 April 2013
Казвам се Т.П. Живея с мъжа си почти седемнадесет години. Изведнъж, всичко тръгна наопаки. Хвана се с някаква жена. Не живее при мен и децата, дори не ни и търси. Имам чувството, че жената с която е, му е направила магия.


Здравейте Т.,
Магия за развод
 
Както и подозирате, бракът Ви е разрушен от негативно енергийно въздействие, така наречената магия.
 
Въпреки това, мъжът на снимката, която сте ми изпратила, според мен не е Вашият съдбовен партньор. В живота Ви има друг човек и е само въпрос на време и нагласа да го срещнете.

Не бих могла да се ангажирам с разваляне на магия и неутрализиране на енергийното въздействие във Вашия случай, защото така или иначе връзката Ви не е по съдба.

Въпреки изложеното, децата са невинни и са най-потърпевши в тези ситуации.
 
Поемете своята отговорност за семейството и продължете напред. Позволете на новия мъж в живота Ви да Ви направи щастлива и му отдайте необходимото внимание.
 
Желая Ви бърза забрава!
 
Надя Христова
 

Акцент на седмицата
Алкалната диета – път към по-добро здраве и форма

Алкалната диета – път към по-добро здраве и форма

Д-р Райна Стоянова

Натрупването на киселини в организма води до увеличаване на теглото, чувство за отпадналост и някои хронични заболявания. Алкалната диета е предимно вегетарианска, с рядък и ограничен прием на месо, риба, млечни продукти, бяла захар, кофеин и други храни, които повишават киселинността в организма ни.


ТОП Експерти