Надя Христова
Надя Христова
сензитив, консултант
  • Разваляне на магии
  • Изчистване на отрицателни въздействия
  • КонсултацииМагия за пари

18 May 2013
Здравейте, Надя Христова! Пише Ви Й. От 2008 г. насам ми се случват все провали. Каквото и да предприема, в смисъл работа, Иначе в работата си тук съм уважаван, оценяват ме хората добре, но работя за пари, с които вече не мога да издържам семейството си. Това се случи защото потънах в заеми. Не мога да твърдя, че съм ги правил за удоволствие, просто така се стекоха събитията, че трябваше да ги направя... Та въпросите ми са: 1. Имам ли магия от някой за това, където съм сега и ще мога ли да се преборя? 2. Ще успея ли да си възвърна кредитите и да заживея нормален живот в скоро време? 3. Ще намеря ли работа в чужбина за по-добро заплащане? 4. Какво изобщо трябва веднага да направя?


Здравейте Й.

Нека започнем от това, че приветствам мъжката постъпка, да се обърнете към мен за помощ.

На някои мъже им коства доста усилия докато осъзнаят къде е причината за невървежа им.

Смятат, че това са абстрактни занимания за жени и така губят ценно време в предразсъдъци, в което са можели да спрат загубите от банковите си сметки и да не стигат дъното...

Харесвам да работя с мъже и заради това, че само първото им посещение е трудно.

Когато се убедят, че методите ми са ефикасни стават най-прецизни и внимателни към симптомите на отрицателните енергии и стават по-грижовни към съдбата си и от най-наблюдателната жена.

Имам клиенти бизнесмени, които консултирам от години и те са били на дъното като Вас, когато са ме срещнали. И те са търсили помощ, дори без да вярват, че ще я получат. Сега работят успешно и внимават много да не изпаднат в състоянието, от което съм ги извадила.

Така е устроен мъжът... „Парен, каша духа“... Нещо много се разписах..

Конкретно към въпросите Ви:

магия за успех

Да. Имате насочена отрицателна енергия или магия за пари.

         1.Само названието е за пари, всъщност е срещу парите. Магията е с цел да предопредели всяко Ваше начинание, всяка идея с провал. Парите като че ли изтичат през ръцете Ви. Не можете да видите нито финансова стабилност, нито някакви перспективи в бъдещето си. И така, бавно и сигурно ресурсите Ви свършват, а с тях и възможността да потърсите качествена помощ. Дали ще се преборите?! Може би, ако изтърпите девет години, толкова е кодът на магията. После тя няма да влияе на живота Ви и ще започнете да се изправяте бавно на крака.

          2. Отговора е в първа точка. Дали ще е скоро... Ако приемем, че сте изживяли по-големият срок на магията, остават Ви само четири години. Може и да се нарече скоро..

          3. Работа ще намерите, но за да я получите, трябва да сте без магията, която проваля намеренията Ви.

магия за пари

4. Ще се наложи да потърсите професионална помощ, за да се развали магията за пари.

Намерете експерт, на когото се доверявате и действайте! Другият вариант е да стискате зъби още четири години и тогава, ако Ви останат зъби, ще се радвате на живота си. Несъмнено, наличието на тези подривни негативни енергии Ви е измъчило, и не забелязвате, че сте богат.

Вие сте най-богатия мъж сред обкръжението си. Имате семейство което Ви обича, и това не може да се купи с пари. Благодарете им всеки ден, че са с Вас в този труден момент. И не забравяйте да благодарите на Бог, че сте с тях.

Надя Христова