Надя Христова
Надя Христова
сензитив, консултант
  • Разваляне на магии
  • Изчистване на отрицателни въздействия
  • КонсултацииДали е магия за раздяла?

16 May 2013
Здравейте Надя,
Пише Ви една жена, която се нуждае от помощта ви! Казвам се С. От една година и няколко месеца имам връзка с един мъж, в който съм много влюбена.... но, има нещо, което пречи да сме заедно и в момента сме разделени. С този мъж смятахме да живеем на семейни начала. Преди няколко дена обаче от него разбрах, че не иска да е с мен и да го забравя. С него сме нямали никакви проблеми, изведнъж той си е променил решението на 360', изведнъж той се отдръпна от мен!!!
Искам да си го върна този човек.
Отново между нас да има любов, взаимно привличане, страст и разбирателство..., обичам го и затова ми кажете какво трябва да направим.
Благодаря Ви.........!


Здравейте С.,

магия за раздялаТова не е първата неудача в личните Ви отношения.

До сега сте имала и други връзки, които се развиват, вървят добре, и когато нещата трябва да станат по-сериозни, нещо се случва и всичко се разпада.

Може би сега е по- болезнено, защото сте вложила повече чувства. Може би сте уморена от кратките и несъдържателни връзки и копнеете за уюта на една любов.

В тази връзка сте припознала своя мъж в живота и наистина не сте била далеч в преценката си. Той е мил и грижовен, и от Вас двамата би излязла чудесна двойка. Но...

Но какво се случи? Какво ви раздели?

Дали има магия за раздяла. Дали има друга жена, която го е привлякла с любовна магия ...

магия да нямаш късмет в любовтаУверявам Ви, че не е така. Няма магия за раздяла върху вас.

Причината за тази раздяла и за предишните неуспехи е една и съща. Дължи се на негативно енергоинформационно въздействие, направено с цел да разрушава и дестабилизира сърдечните Ви отношения. Популярното название на тази сила е МАГИЯ ЗА БЕЗБРАЧИЕ или МАГИЯ ЗА САМОТА.

Това не Ви пречи да започвате връзки, а да ги превърнете в сериозни отношения. И именно когато трябва да свиете гнездо с мъжа до Вас, кодът на магията се активира. Или той си тръгва, или Вие, и всичко се повтаря следващия път.

Според мен не е необходимо да търсите „бяла магия“ да върнете точно конкретния мъж, когото обичате. Дори и да направите дадено ритуално въздействие или „бяла магия за любов“, или енергийно действие за събиране на разделени двойки, или както и там да го наричат, това би означавало само едно:

Да върнете и задържите избрания от Вас мъж против неговата воля.

Да, „бяла магия“ би постигнала този ефект. Но човекът ще Ви намери отново със същата стара Ваша магия за безбрачие и рано или късно, когато срокът на „любовната магия“ изтече, ще бъде отблъснат с двойна сила. В резултат на което и двамата ще сте изгубили ценно време и възможности да срещнете истинските си партньори.

разваляне на магияМоят съвет е следният: Изчистете негативните енергийни въздействия от себе си. Направете си защита и дайте сигнали на този мъж и на всички други, че вече сте готова.

Така, нещата ще си дойдат на мястото и няма да има пречка между Вас. Няма да има онази сила, която ще отблъсне мъжа в най-важния момент.

Още повече, че за щастие Вашият съдбовен партньор е позициониран в близкото Ви бъдеще.

Намерете професионалист, който да Ви развали магията и изживейте щастието си без повече разочарования!

Надя Христова