Надя Христова
Надя Христова
сензитив, консултант
  • Разваляне на магии
  • Изчистване на отрицателни въздействия
  • КонсултацииНегативно енергийно въздействие променя човек

06 August 2013
Здравейте Надя, казвам се Т. Мъжът ми се казва Е. От две години започнаха проблемите в семейството ни. Мъжът ми се събра с някаква компания, за която на всичко е готов, започна да пие, не ни обръща внимание, както на мен, така и на детето. Бизнесът му тръгна много назад, и финансовите проблеми започнаха. Стана трудно за общуване с него, дори и родителите му не могат да му повлияят. Преди беше толкова грижовен баща, че не мога да опиша с думи. И изведнъж такава рязка промяна, в началото беше по-невидима за мен някак си, но с времето стана много трудно да живеем заедно. Вече сме разделени N месеца. Не се интересува от мен и детето изобщо. Въпросът ми е има ли чуждо влияние върху нашата връзка, така наречената магия или не сме съдбовни партньори? Заслужава ли си да се боря за спасението на брака ни? Благодаря Ви предварително.


черна магия за раздяля

Здравейте Т.,

Причината за раздялата е енергоинформационно въздействие известно като магия.

Това влияние не засяга Вас лично, но променя живота Ви като отнема семейството.

Това не е магия за раздяла, която обичайно засяга двамата партньори. Не е обща магия.

Тя е с конкретно действие само и единствено върху съпруга Ви.

Това означава, че Вие не сте застрашена и можете да продължите напред въпреки загубата.

Дори Ви се дават добри възможности за бързи успехи в работа и пътувания. Но не и в личния живот. Засега не виждам нов мъж на пътя Ви, защото така се получава, когато съдбовни партньори са били насилствено разделени с негативна енергия. Ще мине доста време, докато срещнете някого, ако изберете да се откажете от Е., и да продължите сама.

разваляне на магииПричината за раздялата и промяната на поведението му, както вече писах, е информационно въздействие с персонален код. Това действа деструктивно във всички сфери на живота му. Влиянието му внушава мисли и чувства, които не отговарят на реалността. Така той предприема действия неадекватни, както в семейството, така и в отношенията с приятели, колеги, роднини…

Работата му е пострадала фатално. Семейството му е разбито. Самият той е застрашен физически. Подложен е на риск от премеждия и типичните здравословни симптоми на магията са проявени. Въпрос на време е кога и как ще се случат заявените от оператора-магьосника  резултати.

Това означава, че магията или негативното въздействие е професионално изработена. Не допускам, че може някой да му е завидял или урочасал.

Така Т. потвърждавам съмненията Ви. Остава въпросът какво можете да направите.

Имате две възможности:

1.  Търсене на нови възможности

Да продължите живота си сама и да затворите тази страница. Като един ден ще срещнете и някого…

2. Разваляне на магия и изчистване на въздействие

Да се борите за онова, което Ви принадлежи. Да развалите магията на Е. и по този начин да предотвратите фаталните бъдещи събития и да се опитате да възстановите семейството си. Добре изберете експерта, за да не си навредите в опита си да помогнете.  Развалянето на магия може да се случи дистанционно.

Каквото и да предприемете, ще Ви е нужна сила. Пожелавам Ви я!

Надя Христова