Надя Христова
Надя Христова
сензитив, консултант
  • Разваляне на магии
  • Изчистване на отрицателни въздействия
  • КонсултацииЧерна магия с кръст

25 November 2013
Преди седмица намерихме закопано гумено кръстче в градината на моя приятел! И двамата смятаме, че е невъзможно това да е случайно. Моля да ни кажете дали е поставено там с цел някакво влияние? Пращам Ви и наша снимка. Благодаря предварително!


Здравейте Е.,
Въпреки закъснелия отговор, смятам, че ще Ви бъде полезно моето становище.
Кръстът е символ на живия Бог.
Уви, в черното магьосничество се използва често като средство за поругаване на Бога и така маговете призовават тъмните сили да им съдействат за пъклените намерения.

В друг ритуал може да се използва като символ на надгробен знак и със съответното заклинание се цели да се „постави кръст“ на някого. Чували сте израза „сложи му кръста“, което се разбира като край за нещо или някой.
Гуменото кръстче в случая е само посредник на въздействието. Но нито е първия материален носител, и едва ли ще остане последният.
Негативно енергийно влияние има и то е достатъчно професионално, за да смятаме, че кръстчето е подхвърлено с цел да Ви сплаши.
Кода е с елементи на черната магия и това се подсказва и от материалния посредник.
Хубавата новина, ако може да се нарече така е, че негативното влияние е свързано пряко с територията, за която е направено, в случая къщата на приятеля Ви.

В този смисъл, ако това е лятна къща или вила и не се обитава постоянно от Вас, опасностите са минимални, но все пак е необходимо да си направите персонална енергийна защита.
Ако това е домът, в който живеете постоянно, то тогава сте подложени на енергиен тормоз и няма да можете да се справите сами без професионална помощ.
Тези генератори могат да провокират в началото изстиване на отношенията и отчуждение между вас, а по-късно във втора фаза, и здравословно неразположение. Като последното се усеща там, където човека е по-податлив и предразположен.

Ако не се противодейства, трета фаза е вече свързана с реални заболявания и инциденти.
Всяка магия е строго индивидуална и кога ще стигне до проява във физическия свят зависи от Вашите лични съпротивителни сили и силата на самата магия.

Тъй като отговора ми е наистина закъснял, искрено се надявам да не сте потърпевши на действието на черната магия.

ГрадинаИмате две възможности за действие:

1. Живейте далеч от това място, и си направете лична енергийна защита при експерт на когото вярвате. Това ще е достатъчно за да продължите напред по пътя си без да страдате от външните вмешателства.

2. Ако продължавате да живеете в дома, направете енергийно изчистване с разваляне на магия и защита на къщата и себе си. Тогава ще е нужно да следите редовно за нови атаки и да ги контролирате с професионалиста, който ще работи за Вас.

Подходете към случилото се без особен страх и благодарете, че случайно сте намерили гуменото кръстче, което да Ви подскаже, че има нещо нередно и да Ви мотивира да търсите помощ.

Така сте наясно с опасностите и можете да действате бързо и адекватно.
Историите с магиите са страшни, защото малко се познава действието и принципите на тези сили. Векове наред са забулени в мистерия.
Често страхът е двигателна сила или гориво за самата магия. Това е и целта на предметната магия. Жертвата да намери нещо страшно, да го пипне, да се усети застрашен…
Моите клиенти бързо се разделят със суеверния страх, още на първата ни среща. Той не ми е нужен в работата.

По-леко е и за двете страни, когато има разбирането, че това е не магично, а съвсем реално въздействие и то има физическо противодействие в невидимия свят.

Тогава процеса по изчистване и разваляне на магията става приятно изживяване, отърсено от излишен мистицизъм.
Бъдете активни и не позволявайте на външни сили да контролират съдбата Ви.

Надя Христова