д-р Ани Шкодрова
д-р Ани Шкодрова
Доктор по медицина, специалист по психиатрия
 • Психиатрични консултации
 • Мотивационни дискусии
 • Експертиза на моментната работоспособност
 • Насочване за специализирани консултацииЗаписване на час - д-р Ани Шкодрова

Галя Йосифова – психолог, или Вашата персонална фея?...
 • Записване на услуга

  Категория: Препоръчано
  Услуга: Галя Йосифова – психолог, или Вашата персонална фея?...
  Експерт: д-р Ани Шкодрова

  Приемам Общите условия на сайта

 • Информация за услугата

  Съдържание:
  Всъщност, Галя Йосифова е поканена от Теб, уважаеми читателю. Тя се появи, в резултат на многобройните запитвания, постъпили в сайта ни за хипноза и хипнотична терапия.

  Място за изпълнение:  Други:

  Всъщност, Галя Йосифова е поканена от Теб, уважаеми читателю. Тя се появи, в резултат на многобройните запитвания, постъпили в сайта ни за хипноза и хипнотична терапия. Когато случаят ме срещна с Галя, аз с радост си помислих, че няма нищо случайно в живота ни.

  Първото ми впечатление от Галя, беше мекотата в излъчването и и увереността в собствените и способности. Биографията на Галя Йосифова също е сериозна – показва мотивация и убеденост в сферата, в която работи.

  За мен е удоволствие да поканя Галя в Тopexperta и се надявам да успеем да споделим много бъдещи проекти и да помогнем на много хора да намерят себе си и вътрешния си мир.


Статия
Да разваляме ли магията или геройски да я носим, като кръст?

Да разваляме ли магията или геройски да я носим, като кръст?

ЕНЕРГИЙНИТЕ ВЪЗДЕЙСТВИЯ – съществуват ли? Да вярваме ли в тях? Ако не вярваме, могат ли да ни застрашат? Достатъчно ли е всеки път, когато се заговори за магии да сменяме темата, превключваме канала или да се сбогуваме с компанията, в която сме и да се измъкваме по възможно най-бързия, що-годе възпитан начин?... Нека направим още една малка, сме...