д-р Ани Шкодрова
д-р Ани Шкодрова
Доктор по медицина, специалист по психиатрия
 • Психиатрични консултации
 • Мотивационни дискусии
 • Експертиза на моментната работоспособност
 • Насочване за специализирани консултацииЗаписване на час - д-р Ани Шкодрова

Галя Йосифова – психолог, или Вашата персонална фея?...
 • Записване на услуга

  Категория: Препоръчано
  Услуга: Галя Йосифова – психолог, или Вашата персонална фея?...
  Експерт: д-р Ани Шкодрова

  Приемам Общите условия на сайта

 • Информация за услугата

  Съдържание:
  Всъщност, Галя Йосифова е поканена от Теб, уважаеми читателю. Тя се появи, в резултат на многобройните запитвания, постъпили в сайта ни за хипноза и хипнотична терапия.

  Място за изпълнение:  Други:

  Всъщност, Галя Йосифова е поканена от Теб, уважаеми читателю. Тя се появи, в резултат на многобройните запитвания, постъпили в сайта ни за хипноза и хипнотична терапия. Когато случаят ме срещна с Галя, аз с радост си помислих, че няма нищо случайно в живота ни.

  Първото ми впечатление от Галя, беше мекотата в излъчването и и увереността в собствените и способности. Биографията на Галя Йосифова също е сериозна – показва мотивация и убеденост в сферата, в която работи.

  За мен е удоволствие да поканя Галя в Тopexperta и се надявам да успеем да споделим много бъдещи проекти и да помогнем на много хора да намерят себе си и вътрешния си мир.


Статия
За надеждата, търсенето, ефекта и…още нещо

За надеждата, търсенето, ефекта и…още нещо

Здравословни проблеми, любовни несгоди, бизнес несполуки, невървеж… Всички тези, на пръв поглед различни сфери на провал, могат да ни накарат да се почувстваме изгубени, неуверени, безсилни… Могат да разклатят вярата ни в рационалната природа на нещата до там, че да ни се прииска да повдигнем леко завесата и да надникнем там, къ...