Отец Михаил
Отец Михаил
богослов, свещеник
  Организиране поклонения на свети места и Божи гроб
 • традиционни обреди и ритуали
 • религиозна консултация
 • Тълкуване на Библейски събития.Записване на час - Отец Михаил

Поръсване по домовете с Йорданска вода
 • Записване на услуга

  Категория: Духовни
  Услуга: Поръсване по домовете с Йорданска вода
  Експерт: Отец Михаил

  Приемам Общите условия на сайта

  Място на изпълнение:
  Oпции за време:
 • Информация за услугата

  Съдържание:
  Великият Водосвет възпроизвежда кръщението на Иисус Христос в р. Йордан от Иоан Кръстителя, при което се установява тайнството Кръщение и ритуала Водосвет. Прави се всяка година за неутрализиране на лоши енергии, зли сили, за защита на дома от зли духове, завистливи и лоши хора.

  Времетраене:

  Съдържание:
  30 мин.

  Място за изпълнение:

  Онлайн услуга на живо :Онлайн услуга на живо :
  След предварителна уговорка, пред камера, по Skype се извършва благословението на дома Ви и се споменават имената. Осветената вода се изпраща по пощата с указания за съхранение и ползване. За целта съобщавате адрес или указвате начин на изпращане. Желаещите да се обадят за уточнения!
  Посещение в домаПосещение в дома
  Свещеникът пристига с осветената вода на посочен предварително адрес. Запалват се свещи, произнася напевно молитви и благопожелания за здраве, за мир и любов в дома, а след това поръсва като ви отлива от водата за Ваше ползване през цялата година и Ви инструктира как да съхранявате и ползвате Йорданската вода. За записване ползвайте профила "Услуги" в сайта като не забравяте да оставите телефон за връзка.
    Дистанционно Дистанционно
  След предварителна уговорка, в графа "Записване на услуга" заявявате писмено кои имена да бъдат споменати за здраве и своя адрес. Осветената вода и китката се изпращат по пощата на посочения адрес с инструкция за нейното приложение и съхранение. Приемане на имена и уговорки до 4 януари! На 5, 6 и 7 януари са празници! Не чакайте последния момент!

  Цена:
  1 лв.

  Други:

  Йорданов ден или кръщение Господне е светъл празник, на който душата на човека се прочиства, възражда и освещава. Необикновената и чудна същност на осветената вода прочиства дома и предпазва от болести. С тази вода е много полезно след празника да се поръсят стаите в жилището и да се отпие. Йорданската вода има силата на Светото Причастие! Консултирайте се как да се подготвим за този радостен ден?

  1. Да почистим жилището си.
  2. Да се приведем в празничен външен вид.
  3. Да поставим маса с червена или бяла покривка и празен чист съд за светена вода.
  4. Върху масата се слага запалено кандило; икона на Кръщението Христово; китка здравец; тамян; свещи - колкото са присъстващите + три.
  5. Записваме си адрес и час за посещение от свещеника.

  Забележка: По желание, свещеникът може да достави необходимите консумативи срещу допълнително и предварително заплащане!


Статия
Йордановден | Вода срещу магия и болести

Йордановден | Вода срещу магия и болести

       Йордановден - Богоявление Всенародно веселие! Провежда се около водни басейни. Хвърлят кръст и всички  влизат във водата да извадят кръста.Който хване кръста е щастливец и през новата година... го чакат много успехи и нови начинания.Празнува се на шести / 06 / Януари.Изразява в...