Отец Михаил
Отец Михаил
богослов, свещеник
  Организиране поклонения на свети места и Божи гроб
 • традиционни обреди и ритуали
 • религиозна консултация
 • Тълкуване на Библейски събития.Записване на час - Отец Михаил

Християнски церемониал над младоженци. /Венчание/
 • Записване на услуга

  Категория: Духовни
  Услуга: Християнски церемониал над младоженци. /Венчание/
  Експерт: Отец Михаил

  Приемам Общите условия на сайта

  Място на изпълнение:
  Oпции за време:
 • Информация за услугата

  Съдържание:

  Венчанието съдържа силно духовно - енергийно въздействие върху младоженците и всички присъстващи. Чрез молитвен призив към Бога за благословия и защита на младото семейство от злобата и завистта на този свят,както и напътствия за концентрация на тяхната духовна енергия с цел изграждане на семейно огнище. Благословия за раждане на здрави и умни деца.Благословия  за подкрепа на младото семейство от кумове, родители и приятели.Църковния брак е духовен щит срещу отровни посегателства към най-святото  -  семейството, което  дава топлина и живот, цел и смисъл на всеки човек.Затова нека да пристъпим с благоговение към това уникално събитие ! Нека не щадим сили и средства ,като помним поговорката, че " началото е половината от цялото"...!


  Място за изпълнение:

  На място с посочен адрес :На място с посочен адрес :
  Тайнството Венчание /Брак/ може да бъде организирано и изпълнено на всяко място,което отговаря на величието и сериозността на духовния акт!Избора става след предварителна консултация.
  На мястото на свадбеното тържество :На мястото на свадбеното тържество :
  След предварителна консултация, на която се уточняват организацията и детайлите за протичане на свадбеното тържество, свещеникът отива на мястото на тържеството и съгласно изготвения ритуален протокол, извършва величествения обред на Тайнството Венчание.Ритуала завършва с кратко и съдържятелно приветствие от страна на Експерта.След това, всички изказват своите поздравления и започва свадбеното веселие.
  Онлайн услуга - на живо :Онлайн услуга - на живо :
  В случай,че тържествената церемония ще се извърши в отсъствието на близките на младоженците,отсъстващите могат да я наблюдават "онлайн" - по скайпа на живо от всяка точка на света.
  На мястото на свадбеното тържество :На мястото на свадбеното тържество :
  Процедира се, както за услуга "За България" и "На адрес".Използвайте "онлайн консултация", по "Е - mail" или чрез поща един месец преди датата на събитието.

  Цена:
  1 лв.

  Други:

  Тайнството Венчание / Църковен Брак / се изпълнява от квалифициран свещеник - добър духовен наставник и близък на родителите на младоженците или на кумовете.Избиране на случаен свещеник само за това, че служи в храм с красив архитектурен вид, подходящ за снимки. влияе пагубно на бъдещето на младоженците. За целта е необходимо един месец преди събитието младоженците и кумовете да се консултират с експерта за изготвяне на правилен духовен облик на бракосъчетанието. В този случай, традиционно, младоженците и кумовете представят кръщелните си, с изключение на тези, които членуват в братството на отец Михаил. Това е знак за духовна принадлежност.

  Как да се подготвим и какво да направим ?

  Традиционно необходими са,освен кръстени Кумове и младоженци и следните консумативи :

  1.Венчални свещи - два броя.

  2.Погача; Венчална голяма чаша; Бутилка узряло червено вино и пчелен мед

  3.Златни халки - два броя.

  4.Сватбен букет

  5.Дарове за Кумовете

  6.Облекло - официално ново,за младоженеца - черен костюм, а за младоженката- бяла дълга рокля.

  Забележка : Консумативи и аксесоари свързани с тържествения ритуал "Венчание"могат да бъдат осигурени от експерта при условие, че бъдат заплатени предварително след договаряне между двете страни.