Отец Михаил
Отец Михаил
богослов, свещеник
  Организиране поклонения на свети места и Божи гроб
 • традиционни обреди и ритуали
 • религиозна консултация
 • Тълкуване на Библейски събития.Записване на час - Отец Михаил

Ритуал за отблъскване проклятие и магия от дома.
 • Записване на услуга

  Категория: Духовни
  Услуга: Ритуал за отблъскване проклятие и магия от дома.
  Експерт: Отец Михаил

  Приемам Общите условия на сайта

  Място на изпълнение:
  Oпции за време:
 • Информация за услугата

  Съдържание:

  Ритуалът за отбъскване на проклятие и магия от дома се прилага при тежки семейни раздори,както и поредица от смъртни случаи, особено при необяснимо намиране на странни предмети на неочаквани места (във възглавница, под дюшек, в джобове  и подгъви на дрехи и др.).Насочен е към прогонване злоухищенията на дявола и ограничаване на човешките слабости .Ритуалът съдържа комплекс от подбрани молитвени формули и действия - съобразени от свещено-извършителя за конкретния  случай.

   


  Времетраене:

  Съдържание:
  1.30 ч.

  Място за изпълнение:

  консултация в кабинет :консултация в кабинет :
  нуждаещият се свързва с експерта и уговаря ден и час за посещение
  На място :На място :
  Експерта пристига на посочен адрес след уточняване на деня, и часа на започване.Експерта се придвижва със свой транспорт,а всички разходи извън таксата за ритуала се поемат от възложителите по удобен за двете страни начин.
   По пощата : По пощата :
  Ритуалът се изпълнява от експерта,а веществата за прилагане на място се изпращат по куриер на нуждаещия се със съпътстваща инструкция за приложение,след заплащане на дължимите такси и разходи по удобен за двете страни начин.
  SkypeSkype
  онлайн услугата се осъществява след уговаряне на ден и час,а веществата за прилагане се изпращат по куриер и нуждаещия се ги употребява съгласно приложената инструкция.Допълнителните разходи се заплащат отделно от таксата по банков път или по начин удобен и за двете страни.
  на адрес :на адрес :
  При изявяване на желание от клиента,той изпраща адрес,телефон и обичайните напътствия за лесното намиране на адреса.Експерта организира придвижването със собствен транспорт до мястото,след превеждане на уговорената сума по удобен за страните начин и извършва ритуала.

  Цена:
  1 лв.

  Други:

  Ритуалът за отблъскване на проклятие и магия за раздяла" се извършва от подготвен и доверен свещенослужител. Присъстват обитателите на къщата / дома / и поканени близки хора по преценка на стопаните. Ритуалът се състои от освещаване на вещества, чрез които се прокарва Светлината в дома, а след това се прочиства и запечатва  за зловредни сили и влияния.Следва освещаване на ритуална трапеза, освещаване  на  вещи по избор, разяснителна беседа и благопожелания за семейно единство, за домашен уют и здраве.  Как да се подготвим? :  

      1/  В предварително подредена стая се поставя ритуална маса с бяла покривка.

      2/ Поставят се : погача / питка / ,червено вино, китка,свещи, тамян.

      3/ Снимка на напусналия дома, червен вълнен конец, вода,олио, чесън.

      4/ Всички присъстващи са облечени и обути.

  Забележка: Всички консумативи може да бъдат доставени от експерта срещу допълнително заплащане!