Отец Михаил
Отец Михаил
богослов, свещеник
  Организиране поклонения на свети места и Божи гроб
 • традиционни обреди и ритуали
 • религиозна консултация
 • Тълкуване на Библейски събития.Записване на час - Отец Михаил

Опело / Последно сбогом /
 • Записване на услуга

  Категория: Духовни
  Услуга: Опело / Последно сбогом /
  Експерт: Отец Михаил

  Приемам Общите условия на сайта

  Място на изпълнение:
  Oпции за време:
 • Информация за услугата

  Съдържание:

  Комплекс от молитви и песнопения за изпращане на душата .Това е традиционен духовен и  християнски  акт  в името на любовта към Бога и към ближните - напуснали  този свят и преселили се във Вечността.


  Времетраене:

  Съдържание:
  1.30 - 2 ч.

  Място за изпълнение:

  На адрес :На адрес :
  Тази услуга се предлага за членове на братството на отец Михаил и в случай, че покойника е починал у дома си.След направена предварителна угооворка, отец Михаил посещава посочения адрес за традиционните траурни обреди и молитви.
  На място :На място :
  Отец Михаил отива със собствено превозно средство до определеното място за траурния церемониал.След консултиране и уговорка,опечалените осигуряват предварително покриване на предвидените разходи по удобен и за двете страни начин,съгласно желаната организация на траурното събитие.
  Онлайн услуга - на живо :Онлайн услуга - на живо :
  В случай,че близките на покойника не могат да пристигнат за траурното събитие, те могат да ползват "Онлайн" услугата за да наблюдават "на живо" изпълнението на целия траурен ритуал по изпращането на техния покоен близък.Експерта - отец Михаил - организира и изпълнява ритуала,изпраща на близките в същия ден - онлайн траурната церемония, както и осветена вода с инструкция за приложение и други напътствия.Ползвай информация от услугата "Дистанционно"
  ДистанционноДистанционно
  Опечалените,които са далеч в чужбина,съобщават на отец Михаил за печалното събитие чрез профила "Записване на услуга" Отец Михаил извършва консултация и уточнява организацията и провеждането на ритуала,съобразявайки желанието на опечалените роднини.Осигурява традиционните панихиди и молитви за душата на покойника на 3 ; 9 ; 20 и 40 дни и на задушниците.Осигурява подръжката на гробното място и др.Също така,изпраща запис или снимки от последните минути на покойника,както и от вида на гроба,където е станало погребението или от урната ( ако е имало кремация ).Опечалените покриват направените разходи,съгласно предварителните уговорки и след подробно описание на услугата.

  Цена:
  1 лв.

  Други:

  Как да постъпим правилно и да се подготвим достойно за последния миг  вижте тук :

  1.След смъртта на вашия близък, незабавно се консултирайте с експерта за правилната организация и провеждане на предстоящия ритуал.
  2.Подготвяне на необходимите документи.
  3.Подготовка на тялото - омиване,обличане и др.
  4.Набавяне на икона съпътстваща покойника,на християнски покров и други аксесоари, по указание на експерта.
  5.Подготвяне на преливка.
  6.Доставяне на свещи + три големи.
  7.Подготвяне на раздавката след погребението *жито,питка и ч.вино*.

  Забележка: Има съществена разлика при опело на дете,на възрастен , на самоубил се и опело на гроб.Повечето от аксесоарите и по-голямата част от организацията, може да бъде изършена от експерта. Не прибягвайте до съвети от случайни и некомпетентни хора - рискувате да оскверните паметта на починалия и да придобиете душевни  терзания през целия си живот.