Отец Михаил
Отец Михаил
богослов, свещеник
  Организиране поклонения на свети места и Божи гроб
 • традиционни обреди и ритуали
 • религиозна консултация
 • Тълкуване на Библейски събития.Записване на час - Отец Михаил

Консултиране по религиозни въпроси
 • Записване на услуга

  Категория: Духовни
  Услуга: Консултиране по религиозни въпроси
  Експерт: Отец Михаил

  Приемам Общите условия на сайта

  Място на изпълнение:
  Oпции за време:
 • Информация за услугата

  Съдържание:

  Какво, кога и как! "Искайте и ще ви се даде, почукайте и ще ви се отвори" Имаме ли духовна подготовка? Споделяне на проблеми, духовно - правна  и обредно - ритуална консултация, духовна просвета за: венчания, кръщавки, освещавания, панихиди, опела и други. Всичко зависи от Вас. Намерете пътя!


  Времетраене:

  Съдържание:
  1.30 - 2 ч.

  Място за изпълнение:

   Личен разговор: Личен разговор:
  Желаещите се записват след обаждане по телефон или използват сайта за уточняване на часа и деня на посещението. Не е нужно да оповестяват въпроса си. Експертът ще Ви очаква до 30 минути, ако закъснеете за срещата.
   На живо по Skype: На живо по Skype:
  На живо след уточнянване на деня и часа. Използва се сайта за записване на услуга. В този ден и час се осъществява връзка на живо по скайп и се провежда консултацията.
  mihail_milushev@abv.bgmihail_milushev@abv.bg
  В момент удобен за клиента, същият изпраща по своя имейл въпросите си, описва състоянието си и чака отговора, съвета или наставление от експерта до два дни на своята електронна поща.
  Домашно посещение на посочен от клиента адрес:Домашно посещение на посочен от клиента адрес:
  Това е директен контакт, който за разлика от "в кабинет" се провежда в среда, предразполагаща нуждаещия се. Използва се за хора с увреждания. В този случай се заплаща допълнителна такса. Услугата е предимно за членове на братството в пределите на София и окръга.
  E - MAIL : mihail_milushev@abv.bgE - MAIL : mihail_milushev@abv.bg
  Изложете си въпроса подробно на моята електронна поща. Отговорът ще получите в рамките на 10 календарни дни в писмен вид на посочения от Вас пълен адрес.
  На място:На място:
  Записване с предварителна уговорка от 10 дни. Пътните и телефонни разходи се заплащат допълнително.
  Дистанционно и на място:Дистанционно и на място:
  В случай, че желаете да вземете важно решение и да го обсъдите с мен, както и да се запознаете с позицията на православното учение използвайте "Задайте въпрос". За посещение на място, уточненията се правят минимум 20 дни по-рано.

  Цена:
  1 лв.

  Други:

  Профилактиката е призната в целия свят като много по - важна част от лечението. В тази връзка, проявете далновидност и се консултирайте преди да е станало късно. Това ще Ви спести много пари и душевен тормоз. Обмислете в присъствието на експерта Вашите намерения! Споделете Вашите желания! Коригирайте вече стореното, никога не е късно! Помнете, че Евангелието казва : "....и неприятели на човека ще бъдат домашните му.."(ев. от Матея 10:35, 36)!  Помислете върху това ! На кой разчитате при взимане на важни решения? Искате ли да получите съвет от опитен и независим източник? Обадете се навреме!