Отец Михаил
Отец Михаил
богослов, свещеник
    Организиране поклонения на свети места и Божи гроб
  • традиционни обреди и ритуали
  • религиозна консултация
  • Тълкуване на Библейски събития.Професионално
ЗАДУШНИЦА – вяра в бъдещето или копнеж по миналото?

ЗАДУШНИЦА – вяра в бъдещето или копнеж по миналото?

Има ли връзка между църквата и покойниците и каква е тя? Защо съм на гробището и каква е моята мисия в този ден и на това място? Ако има Бог, то какво виждат очите ми? Какво е живота и какво е смъртта? Какъв е техния смисъл и цел?

Постене - що е това и има ли почва у нас ?

Постене - що е това и има ли почва у нас ?

Постите са мостове,които отвеждат Вярващите към Бога.Делата на Вярата ли са целта на постите или са средство за отслабване? Има ли смисъл поста и как да го разбираме? Може ли поста да се превърне в гастрономичен спорт? Отговори на тези и други въпроси ще намерите тук.

Слиза ли Светия Дух при Кръщението и кога?

Слиза ли Светия Дух при Кръщението и кога?

Повечето от нас са минали през кръщението в православната църква,както Мойсей през Червено море - без да се намокрят! Как да разберем,че получаваме Светия Дух и Неговите Благодатни дарове?Кога Светия Дух слиза върху ни при кръщението? Вярващите днес приемат ли Светия Дух според  Католицизма, Протестантството и Православието?Всичко това ще видите тук...!

Религията спира или движи Прогреса?

Религията спира или движи Прогреса?

Разбираме ли какво е прогрес и какво е Религия? Кога вярата ни в Бога и Доброто преминава в своята противоположност? Имаме ли чувствителност към Регресивните процеси в личния си живот? Как да се научим да се самооценяваме правилно? Внимаваме ли в избора на обектите на подражание в живота - на кого подражаваме? Как потдържаме духовния си статус или имаме ли свежи духовни образци на съвършенство ... и т.н. Всичките тези въпроси изграждат нашия духовен профил. Тук ще намерите необходимите средства срещу духовното остаряване и затлъстяване. Имате щастливата възможност да възстановите душевното си здраве и да получите нови импулси в душата си!

Думи на молитвата за Бъдни Вечер

Думи на молитвата за Бъдни Вечер

Какъв е молитвения текст за трапезата на Бъдни вечер? Какво трябва за ритуала на Бъдни вечер? Ето какво се произнася на празничната трапеза на Бъдни Вечер. Молитвите може да разпечатите от тук, да се подготвите и да разпределите по между си. Всички стават прави, с изключение на неподвижните. Изключват се телевизора и се съсредоточваме...

 1