Отец Михаил
Отец Михаил
богослов, свещеник
    Организиране поклонения на свети места и Божи гроб
  • традиционни обреди и ритуали
  • религиозна консултация
  • Тълкуване на Библейски събития.Отговори
Посещавах занимания по медитация преди две години и
от тогава се чувствам неразположен.Имам главоболие и болки в стомаха.Чета молитви но няма резултат!Навярно в мен е влязъл демон!Може ли да ми се помогне?

Посещавах занимания по медитация преди две години и от тогава се чувствам неразположен.Имам главоболие и болки в стомаха.Чета молитви но няма резултат!Навярно в мен е влязъл демон!Може ли да ми се помогне?

Може ли чрез посещение на медитация да си вкараш демон и да си разстроиш душевността?

Помен 40 дни от Игнажден до Ивановден

Помен 40 дни от Игнажден до Ивановден

На 21 декември ще правим помен 40 дни от смъртта на майка ми. Възрастни хора ни казаха, че след като поменът се пада в периода от Игнажден до Иванов ден не се носи варено жито, а сурово. Какво друго трябва да спазим. Знаем, че всички ястия трябва да са постни, да запалим 40 свещи (39 + голямата). Свещеникът трябва да извърши равнение?

Имаме ли магия? - 1

Имаме ли магия? - 1

Отец Михаил,казвате че Прочистването на дома е ритуал, който се подготвя по определен ред.Моля да ми помогнете чрез вашите знания да прочистя дома си и да събера отново семейството ни.В отговор на вашите въпроси ,ще кажа,че с него се виждаме почти всекидневно,защото работим заедно,търси ме по телефона и ми се оплаква за проблемите му ( след като не иска да е с мен,защо ме търси и ми се жалва ).Той живее с нея в град близо до нашия.

Имаме ли магия?-2

Имаме ли магия?-2

Моля ви за помощ и за съвет как да върна бащата на децата ми у дома .Бяхме семейство за пример до месец май т.г..Разделихме се и той в последствие разбирам ,че има връзка с една рускиня ,която държи под наем ресторант в града ми и той там се храни .Спря да се храни у дома ,изнесе се и заяви ,че не иска да ме вижда никога вече.Човек,който е дете на разделени родители и е страдал ужасно много от тази раздяла ,сега причинява същото и на неговите деца.Той не е лош човек ,трудолюбив е и винаги се е грижил за семейството ,до момента в ,който се изнесе и аз останах като гръмната .Града се чуди за нашата раздяла и всеки ми казва : тя го е зомбирала ,тя е го обсебила,той не е същия човек .В чудо съм се видяла ,а тази въпросната рускиня ,запали града ни .Колко семейства раздели,на колко мъже парите им взе е,дойде и реда на моя мъж .Моля ви за помощ от все сърце.Благодаря предварително .

Страх и гласове? Натрапчиви представи и мисли?

Страх и гласове? Натрапчиви представи и мисли?

Здравейте!Дъщеря ми живее в Германия и преди месец се е уплашила от един бездомник и сега се страхува а преди това се страхуваше от стоножки и сега страхът и се е засилил и казва мамо ще се побъркам от страхове и не може да спи спокойно . Мислrте и са лоши и постояkно се страхува да не полудее от страх.Моля помогнете!Предварително благодаря!

Колко да са ястията на Бъдни вечер според православието?

Колко да са ястията на Бъдни вечер според православието?

Колко да са ястията на Бъдни вечер според православието? Има ли някакъв точно определен брой ястия и какви напитки са позволени. Червеното вино и ракията разрешени ли са? Може ли да бъдат изброени постните ястия които се препоръчват. Може ли да бъдат посочени разликите между православието, католицизма и протестантството при празнуване на Бъдни вечер?

 1