Отец Михаил
Отец Михаил
богослов, свещеник
    Организиране поклонения на свети места и Божи гроб
  • традиционни обреди и ритуали
  • религиозна консултация
  • Тълкуване на Библейски събития.Имаме ли магия?-2

05 October 2014
Моля ви за помощ и за съвет как да върна бащата на децата ми у дома .Бяхме семейство за пример до месец май т.г..Разделихме се и той в последствие разбирам ,че има връзка с една рускиня ,която държи под наем ресторант в града ми и той там се храни .Спря да се храни у дома ,изнесе се и заяви ,че не иска да ме вижда никога вече.Човек,който е дете на разделени родители и е страдал ужасно много от тази раздяла ,сега причинява същото и на неговите деца.Той не е лош човек ,трудолюбив е и винаги се е грижил за семейството ,до момента в ,който се изнесе и аз останах като гръмната .Града се чуди за нашата раздяла и всеки ми казва : тя го е зомбирала ,тя е го обсебила,той не е същия човек .В чудо съм се видяла ,а тази въпросната рускиня ,запали града ни .Колко семейства раздели,на колко мъже парите им взе е,дойде и реда на моя мъж .Моля ви за помощ от все сърце.Благодаря предварително .


    Отговор от отец Михаил               

                                                                        Здравей !

Моля, да бъда извинен за закъснелия отговор на твоето последно включване. От описанието на съдбата с човека, който сте приела за баща на децата Ви, откривам следните съществени пропуски:

  • Допуснала сте връзка с човек от разбито семейство! Произходът  и вярата му   са  трудно проследими...!

Болката,която самият той е изстрадал от липсата на благоприятна семейна среда,  го е направила дълбоко в душата безчувствен .  Не е ясно,  дали разбитото семейство към което се е числял, не е било разрушено от проклятие или магия, която се е прехвърлила към него и съответно към Вас и децата Ви.

  • Живота Ви с този човек Вие сте започнала без Благословията на Светото Венчание, което съдържа формули, прочистващи от проклятие и черни магии и затваря вратите за бесовете и демоните на развалата, които влизат между новобрачните и ги разделят във времето .

При теб тази "врата" е останала отворена и съобразно това, което ми описвате за последните месеци с Вашия човек, въздействието на магията, разрушила брака на родителите му, най-вероятно се е прехвърлила и върху него и съответно върху Вас и децата Ви.

  • Родителите Ви, от обич, не са Ви притеснявали или заплашвали, а твърде е вероятно и от незнание да не са предприели нищо за да Ви предпазят .

Проклятието (магията) вероятно, е направена от роднини на родителите на Вашия човек от злоба или завист, така, че да опустее домът им и семействата - домовете на децата от техния съвместен живот. За да се изпълни проклятието е наложително първо да имат любов, после деца / дом / и след това те да се разрушат т.е. да опустеят. Това, което сте описала за предишния си живот с него и финала от месец Май насетне е повече от показателно. Какви защити трябва да направите за себе си и децата си, пък и за родителите си, с които живеете заедно, ще обсъдим допълнително, ако имате разбиране за положението си и ако междувременно отношенията Ви с "човека" не са поели някакъв неочакван обрат...!

ПРИРОДАТА НА МАГИЯТА Е ТАКАВА, ЧЕ В НЕЯ НИКОГА НЕ ВЯРВАМЕ, ДОКАТО НЕ НИ ПОВАЛИ НА ЗЕМЯТА!

С приятелски чувства - отец Михаил !