Отец Михаил
Отец Михаил
богослов, свещеник
    Организиране поклонения на свети места и Божи гроб
  • традиционни обреди и ритуали
  • религиозна консултация
  • Тълкуване на Библейски събития.Страх и гласове? Натрапчиви представи и мисли?

08 July 2014
Здравейте!Дъщеря ми живее в Германия и преди месец се е уплашила от един бездомник и сега се страхува а преди това се страхуваше от стоножки и сега страхът и се е засилил и казва мамо ще се побъркам от страхове и не може да спи спокойно . Мислrте и са лоши и постояkно се страхува да не полудее от страх.Моля помогнете!Предварително благодаря!


Отговор на отец Михаил:

                                                  Здравейте уважаема госпожо !

С надежда, че може би ще съм Ви полезен, въпреки  оскъдната информация за Вашата дъщеря, отговора ми е следния :

   Несъмнено е, че ние хората взаимно си влияем или в добро или в лошо отношение. Хора с благ и доброжелателен поглед - излъчване и поведение, действат върху другите тонизиращо и успокоително. Зареждат ни със светлина, а душата ни се изпълва с радост.Обратно на това има и много хора, които със своята завистлива и злобна душа, надменност и егоизъм, предизвикват антипатия, смущават душата на по нежните натури, всяват страх и ужас в тях, причиняват силни и дълбоки сътресения, първо в душевния свят, и след това, често предизвикват и физически заболявания.

   Вашата дъщеря,според оскъдната информация, която привеждате за нея, като че ли е от типа силно раними и нежни натури, за които една грозна гледка или лош поглед може да предизвикат дълбоки душевни смущения, изразяващи се в натрапчиви представи, необясним страх, вътрешно напрежение до изпотяване , чуване на гласове и звуци и пр. Това състояние, ако се допусне да продължи дълго време, може да доведе и до сериозни физиологични смущения. Не дай Боже!

   Тъй като, проблема е изначално духовен , той е изследван от духовници и е определен с термина „уроки“.Уроки и урочасване е едно от най-тежките и прилепчиви състояния на коварна хипноза и внушение, затова е предвиден особен молитвен обред за обезвреждане на всяко зловредно влияние,сатанинско помрачение,всяка лукава хитрост и вреда, причинена от злобни демонизирани човеци.... .

   Ако състоянието не се е задълбочило много, препоръчва се да се предприемат мерки от духовен характер, т.е. комплексни молитви, духовни беседи и консултации, разбира се,ако момичето не е приело свето Кръщение, трябва да се започне пъво с това тайнство.

  От друга страна, може да става дума и за магия, но това трябва да се провери

   Ако, междувременно цялостното състояние се е нормализирало по естествен (Божествен) начин, можем само да въздъхнем с облекчение. Благодаря Ви, че ползвахте услугите на екипа на „Topexperta. com“!

   С приятелски поздрав – отец Михаил!