Галя Йосифова
Галя Йосифова
Консултант по психология/Личен коуч ; магистър МИО
 • Личностни проблеми от житейски характер/себеоценка/личностно и духовно развитие
 • Регресивна хипноза/Полет на духа/ Енергийна хипнотерапия
 • Проблемни взаимоотношения
 • Психологическа диагностика на заболяванията
 • Бизнес-психология


Записване на час - Галя Йосифова

Енергийна хипнотерапия по скайп, електронна поща и телефон
 • Записване на услуга

  Категория: Духовни
  Услуга: Енергийна хипнотерапия по скайп, електронна поща и телефон
  Експерт: Галя Йосифова

  Приемам Общите условия на сайта

  Място на изпълнение:
  Oпции за време:
 • Информация за услугата

  Съдържание:
  Тя е помощен психотерапевтичен метод, при който клиентът получава насоки и подкрепа как да работи с помощта на мисловни модели и утвърждения, с визуализации, медитативни техники. Изготвям персонални текстове и записи за нуждите на клиента, които да ползва в самостоятелни занимания, когато има необходимост, извън посещенията за психологически консултации в среща. Темите са: - личностни проблеми от разностранен житейски характер, - затруднени взаимоотношения в партньорската връзка, - трудности с децата в ранна възраст (влошена концентрация, агресия, затвореност, особености в поведението), - проблеми свързани с личностното и духовно развитие, - сложни човешки взаимоотношения с близки, роднини, в работната среда с колеги, с ръководители, в социалното обкръжение, - проблеми с ниска себеоценка, неувереност, самота, - зависимости от фобии, страхове, стрес, депресии, - други персонални въпроси и проблеми.

  Времетраене:

  Съдържание:
  60 мин

  Място за изпълнение:


  след предварително записване

  след предварително записване
  Цена:
  30 лв.

  Други:
  За писмените консултации по е-майл е необходимо да напишете кратка информация за проблема/въпроса ви, както и за Вас самите (възраст, пол, населено място, дата на раждане, снимка), за да придобия представа с кого общувам.

Статия
Консултацията с психолог - лукс, или необходимост

Консултацията с психолог - лукс, или необходимост

Решението да посетите психолог е продиктувано от належащата нужда да потърсите страничен поглед - мнение - съвет за проблемите, които срещате в ежедневието си, натрупани във времето, които не сте успели сами да се разрешите. Консултациите са поверителни разговори между вас и психолога, в които с доверие споделяте вашите притеснения, страхове, ис...