Галя Йосифова
Галя Йосифова
Консултант по психология/Личен коуч ; магистър МИО
 • Личностни проблеми от житейски характер/себеоценка/личностно и духовно развитие
 • Регресивна хипноза/Полет на духа/ Енергийна хипнотерапия
 • Проблемни взаимоотношения
 • Психологическа диагностика на заболяванията
 • Бизнес-психология


Записване на час - Галя Йосифова

Регресивна хипноза Полет на духа
 • Записване на услуга

  Категория: Духовни
  Услуга: Регресивна хипноза Полет на духа
  Експерт: Галя Йосифова

  Приемам Общите условия на сайта

  Място на изпълнение:
 • Информация за услугата

  Съдържание:
  Регресивната хипноза ПОЛЕТ НА ДУХА е психотерапевтичен метод, който подпомага изясняването, преодоляването, преработката на травми, болести, фобии, страхове, наследени от минали животи-превъплъщения, които оказват силно въздействие върху настоящия живот. Клиентът осъзнава какви товари носи със себе си от миналото, които му пречат да осъществява щастлив пълноценен живот, да постига подобрение в човешките взаимоотношения с хората около себе си, получава идеи, насоки, подкрепа в каква насока да се развива в професионалне, творчески, личностен план. Клиенът разбира колко е важно анализирането на получената информация в Полет на духа, осмисля и осъзнава как след преработка-освобождаване на клетъчната памет на духа от различни травми пренесени от миналото продължава живота си с по-широко отворено съзнание за същността и смисъла на живоат си, за ценностите в него.

  Времетраене:

  Съдържание:
  5 часа

  Място за изпълнение:  Цена:
  150 лв.

  Други:
  Консултациите за Регресивна хипноза Полет на духа се провеждат по предварително уговорени ден, час, място. Нужна е тиха спокойна обстановка, без смущаващи странични фактори.

Статия
Консултацията с психолог - лукс, или необходимост

Консултацията с психолог - лукс, или необходимост

Решението да посетите психолог е продиктувано от належащата нужда да потърсите страничен поглед - мнение - съвет за проблемите, които срещате в ежедневието си, натрупани във времето, които не сте успели сами да се разрешите. Консултациите са поверителни разговори между вас и психолога, в които с доверие споделяте вашите притеснения, страхове, ис...