Темата
Йордановден | Вода срещу магия и болести

Йордановден | Вода срещу магия и болести

       Йордановден - Богоявление Всенародно веселие! Провежда се около водни басейни. Хвърлят кръст и всички  влизат във водата да извадят кръста.Който хване кръста е щастливец и през новата година... го чакат много успехи и нови начинания.Празнува се на шести / 06 / Януари.Изразява вярата  в успеха на доброто и семейното благополучие...!Продължението на празника е на 07.Януари - Ивановден.Този ден се почита св.Иоан наречен КРЪСТИТЕЛЯ.    

Атентатите в Париж ще променят ли французите?

Атентатите в Париж ще променят ли французите?

Едно разпространено мнение сред хората по света е, че основната причина за тероризма в обществото, вдъхновен от религиозния фанатизъм, представлява бедността и социалната неустроеност на младежта не само в бедните мюсюлмански страни, но и в бедните райони на богатите западни държави.

ЧАКРИ - Психоемоционална енергийна анатомия.

ЧАКРИ - Психоемоционална енергийна анатомия.

Сложна мрежа, изтъкана във фин баланс е мястото, от което произлиза живота ни. Единен, холограмен дух, кондензиращ многопластовата енергия, от която произлизаме ние хората, създадени по негов образ и подобие. Обединяващи Небесния Отец и Майката Земя помежду им със седемте (дни) слоя на проявлението, образуващи дъговидна стълба, свързваща земята и небето. Стъпалата, през които материята преминава към Духа. Енергията, създаваща връзката в нашите тела през органи и системи, Енергията свързваща се през телата ни, когато се свързваме помежду си. Тази енергия е безкрайната холограмна матрица на живота, която се стреми да стане СЪЗНАТЕЛНА. Сложна мрежа, изтъкана във фин баланс е мястото, от което произлиза живота ни. Единен, холограмен дух, кондензиращ многопластовата енергия, от която произлизаме ние хората, създадени по негов образ и подобие. Обединяващи Небесния Отец и Майката Земя помежду им със седемте (дни) слоя на проявлението, образуващи дъговидна стълба, свързваща земята и небето. Стъпалата, през които материята преминава към Духа. Енергията, създаваща връзката в нашите тела през органи и системи, Енергията свързваща се през телата ни, когато се свързваме помежду си. Тази енергия е безкрайната холограмна матрица на живота, която се стреми да стане СЪЗНАТЕЛНА.

Нещо за свалянето на излишните килограми

Нещо за свалянето на излишните килограми

Трайни резултати от днес за утре просто няма как да се получат. Нито пък от днес за след седмица. Нито пък от Понеделник (стартът на всяка диета) за след месец. Временна промяна-да! Ами след това, когато спрем да правим нещо по въпроса?

Социално  осигуряване  във  Великобритания  и емиграционна  политика | История

Социално осигуряване във Великобритания и емиграционна политик...

В бюджета на Кралството за социални нужди за 1903 г. не се предвиждат никакви средства, а днес са 400 милиарда паунда, което представлява 54% от годишния бюджет на страната. А сега накъде?

11 години от 11 март

11 години от 11 март

В една мартенска сутрин,приятелка от Тенерифе ме събуди по телефона с въпроса "Живи ли сте?". Не ме бяха питали това дотогава. На няколко километра от дома ни в Мадрид бяха влаковете на смъртта. След час бяхме там и от материала, който заснехме, направихме документален филм.

Консултацията с психолог - лукс, или необходимост

Консултацията с психолог - лукс, или необходимост

Решението да посетите психолог е продиктувано от належащата нужда да потърсите страничен поглед - мнение - съвет за проблемите, които срещате в ежедневието си, натрупани във времето, които не сте успели сами да се разрешите. Консултациите са поверителни разговори между вас и психолога, в които с доверие споделяте вашите притеснения, страхове, истории от живота ви, за които търсите подкрепа и съдействие за успешното им разрешаване.

ПОМОЩНО УЧИЛИЩЕ
или помощ в училище

ПОМОЩНО УЧИЛИЩЕ или помощ в училище

Всяко дете има нужда от специално отношение. Всяко дете има право на бъдеще. Всички родители имат право да планират развитието на децата си, да се радват на успехите им, да растат заедно с тях....

България между Изтока и Запада или кои са нашите ценности

България между Изтока и Запада или кои са нашите ценности

България между Изтока и Запада. Пак ли ще се наредим в губещия отбор? Западните ценности и политиката на налагането им. Разширяването на Европейската империя на Изток минава през България.

ДА ОТГЛЕЖДАШ АНГЕЛ...
ПЪТЯТ НИ С ЕЛЕНА ИЛИ КАК ДА ПРЕТВОРИМ БОЛКАТА В НЕЩО КРАСИВО

ДА ОТГЛЕЖДАШ АНГЕЛ... ПЪТЯТ НИ С ЕЛЕНА ИЛИ КАК ДА ПРЕТВОРИМ БОЛКАТА...

"ДА ОТГЛЕЖДАШ АНГЕЛ...".Това име носи една изложба, едни снимки, един живот. Животът на моето семейство. Аз съм Боряна. Майка съм на две прекрасни деца – Елена и Никола.

   1   2   3