Отговори
Отрицателни енергии в дома

Отрицателни енергии в дома

Здравейте Надя!
От много време не се чувствам добре здравословно. Вие ми се свят, не мога да пазя равновесие. Става ми толкова зле, вървя като пияна, гледам все да се хвана за нещо, по улицата не мога да изляза сама, а работата си я върша с голяма мъка.

Ходих на какви ли не лекари. Всеки изписва някакви лекарства без да ми направят никакви изследвания. От тия експерименти два пъти щяха да ме уморят вместо да ме излекуват.

Страшно съм разочарована от лекарите. Те дори не ме изслушват какво ми е. Един не ми направи някакви изследвания, а аз ставам все по-зле и си мисля, че ще умра.

Имам чувството, че нещо ме възпрепятства да попадна на лекар, който да ми обърне внимание. Лятото вратата ми беше опръскана като с нещо мазно на два пъти. Възможно ли е да имам магия? Имам съседка,която живее само за да трови живота на другите. Възможно ли е тя да ми е направила нещо? Казвам се С. и бих искала безплатен отговор. Желая Ви всичко най-хубаво!

Стара магия на роднина трови семейното щастие

Стара магия на роднина трови семейното щастие

Здравейте Надя Христова,
От месец някъде ми се иска да Ви пиша.
Не зная дали моят проблем заслужава внимание, но за мен той е голям. Със съпруга ми К.Л. сме тук от три години и седем месеца. Имаме един син М.Л. и до скоро мислех, че сме щастливо семейство. Ние наистина се обичахме много.
Около Нова година дойде сестрата на съпруга ми С.Л. от България с цел да остане тук. Приехме я с радост и й помогнахме с каквото можем и аз лично я уважавах като моя сестра.

Симийни скандалиДобре де, но оттогава мъжът ми се промени към мен. Просто като че ли стана друг човек. Непрекъснато се караме, все не е доволен, все за нещо ме упреква. Животът ми се обърна наопъки. Защо? Дали не ми е направила нещо? Или е проводник на майка ни?… Тя от самото начало не ме е харесвала.

Каква е причината за нашите проблеми? Дали има смисъл да се боря за К. Той ще се оправи ли някога? Ще имам ли пак здраво семейство? Това е и най-голямото ми желание, детето ми да не отрасне без баща.

Моля Ви, отговорете ми какво да направя? Много съм объркана и ме е страх да не сгреша.
Какво бихте ме посъветвали ?

Черна магия с кръст

Черна магия с кръст

Преди седмица намерихме закопано гумено кръстче в градината на моя приятел! И двамата смятаме, че е невъзможно това да е случайно. Моля да ни кажете дали е поставено там с цел някакво влияние? Пращам Ви и наша снимка. Благодаря предварително!

Какво ми е бъдещето в любовта?

Какво ми е бъдещето в любовта?

Здравейте,
казвам се А. Живея с мъж на име Н. Имам чувство, че връзката ни се изчерпва, аз все по0-често започнах да гледам настрани. Имам връзка с друг на име И. И проблеми в работата имам. Да си търся ли нова работа или не? На тази ще се оправят ли нещата? С втория човек имаме ли бъдеще? Макар аз да не влагам никакви надежди. Винаги съм здраво стъпила на земята.
Въобще, с кой имам бъдеще? Дали ще е някой от тези или друг. Благодаря Ви!

Семейна магия поразява сина

Семейна магия поразява сина

Здравейте Надя, аз се казвам се А. Незнам откъде и как да започна, но мисля, че Вие сте ми последната надежда и дано да ме разберете.
От много години живея извън страната (АФРИКА), дойдох с първия си съпруг, но се разведохме. Имаше и все още има същата жена около него ( вдовица на приятел), всички я виняха нея за развода, само аз не, защото мислех, че ако брака ни беше стабилен никой не би успял да го развали.
Много тежко заживях с децата си след развода, най-вече по финансови причини, а и на другия край на света без роднини, на които да се опреш в нужда.
Дъщеря ми се ожени много млада и се разведе вече, твърди че няма спомени защо и как стигна до там (женитбата), казва, че е било като упоена от този човек. Тя се казва К. и е родена на…… . След „провала” ми да отгледам както трябва К. приемах всяка критика от бившият ми с отворени обятия и с чувството на много ВИНА. Дойде време и приятелката, вдовицата на приятеля, реши че не иска да живее повече в Африка и иска да отиде в Европа, не в България.

Замислен И така, бившият ми си намери работа в Дания. След проведени разговори ме убеди да пусна сина ни В. да отиде да учи в Копенхаген, за да има повече мъжки контрол над него (а нали си спомняте, вече се бях ПРОВАЛИЛА с дъщерята), така че се съгласих. Синът ми се казва В. и е роден на………… От заминаването му нищо добро не стана, от много добър ученик се превърна в млад мъж на двадесет години без завършено средно образование. Дотук нищо необичайно. Преди два месеца отидох с приятелка на гости и там на майтап ми гледаха на кафе, жената беше втрещена като заговори за сина ми и каза, че има направена лоша магия на него. ……като ти влезе такава идея в главата и започнах да търся повече информация по темата, и всичко лошо е като по книга за В:
1. Много отслабна и има видимо нездрав вид.
2. Полага много усилия в училище и все не успешно
3. Преди две години получи collapse lungs, но специалистите в Дания, а и Internet смятат, че не е ненормално за високо и слабо момче, и да не се притеснявам.
4. Има страхови пристъпи и когато го питам от какво се страхува и какво ги предизвиква, той не знае.
5. Има много силни главоболия и беше диагностициран със зонна мигрена.
6. …..отпаднал, сънлив или страда от безсъние, нервен, сприхав, сълзлив………….
7. За капак се скараха лошо с баща му и той го изгони от къщи и сега живее с приятел. Не иска да се прибере при мен, защото казва, че живота му от четири години е там. Много се притеснявям за него, а и след това предсказание трябва да Ви помоля да погледнете за него, а и за цялото ми семейство.
За сега не мога да си позволя платена услуга, също прочетох, че безплатните услуги са по-бавни, но ако е нещо животоспасяващо ще направя план. Моля за помощ, кълбо от нерви съм.
С уважение. А.

Бяла магия за любов разболява

Бяла магия за любов разболява

Здравейте, казвам се П. и живея в Испания – Палма де Майорка.
Моята история е следната:
Преди повече от две години и половина имаше едно момиче от Галисия – Испания, което ме беше харесала. Аз не и обръщах внимание.
Беше влязла в стаята ми без разрешение с една по-възрастна жена. Там имах половин бутилка с вода. Взех си бутилката и я изпих, защото бях жаден. Тя ми се изсмя зад мен, но аз не обърнах внимание.

Една седмица след това се прибрах в България за месец. След като се върнах обратно в Испания, една седмица след това бях влюбен в нея. Имаше дни, в които по цял ден си мислех за нея, без да мога да се концентрирам в нищо друго. Имах чувството, че полудявам.. Като си мисля за нея, очите ми почервеняват. Смятах, че с времето ще се оправя, но аз се влоших. Почнах да се разболявам. От време на време нямам сили да ходя. Ходя като пиян, кожата на лицето ми започна да съхне, все едно, че имам нещо в тялото, което ме прави болен.
Това момиче го видях няколко пъти. Тя като ме види и бяга от мен. Един път се обади по телефона и мълчеше…
Моля те, помогни ми!
Покрай тази история, която ми се случи и случва, загубих всичко – работа, късмет, приятели, всичко което бях изградил.

Какво може да се построи на терена, който виждате на скицата, след промените на ОГП за София?

Какво може да се построи на терена, който виждате на скицата, след промените на ОГП за София?

Бих желала да ви попитам, възможно ли е да достигна подобен КИНТ на застрояване 3,5 в моя случай, при положение, ч е имам одобрен и процедиран ПУП през 2007 година , както и издадена Виза за проектиране, а в последствие през ХІ 2009г. промениха Общия градоустрайствен план за София и в обхвата на територията в която се намира моя терен се промени зоната.? Има ли някакъв начин да използвам старата виза,, която е безсрочна според законите? С уважение Люба Петрова

Негативно енергийно въздействие променя човек

Негативно енергийно въздействие променя човек

Здравейте Надя, казвам се Т. Мъжът ми се казва Е. От две години започнаха проблемите в семейството ни. Мъжът ми се събра с някаква компания, за която на всичко е готов, започна да пие, не ни обръща внимание, както на мен, така и на детето. Бизнесът му тръгна много назад, и финансовите проблеми започнаха. Стана трудно за общуване с него, дори и родителите му не могат да му повлияят. Преди беше толкова грижовен баща, че не мога да опиша с думи. И изведнъж такава рязка промяна, в началото беше по-невидима за мен някак си, но с времето стана много трудно да живеем заедно. Вече сме разделени N месеца. Не се интересува от мен и детето изобщо. Въпросът ми е има ли чуждо влияние върху нашата връзка, така наречената магия или не сме съдбовни партньори? Заслужава ли си да се боря за спасението на брака ни? Благодаря Ви предварително.

Страх от отрицателни енергии действа като магия

Страх от отрицателни енергии действа като магия

Здравейте,
току-що научих за Вас Отчаянието ме подтикна да търся помощ.
От 17 години една Ваша "колежка" уж се "грижи" за мен, но последните 5 години бяха повече от кошмарни!
Дори ме беше заплашила, че потърся ли нечия друга помощ- горко ми...
Но, преди няколко дни едва не загинах в поредния пътен инцидент, освен всички други беди. Затова реших, че последното, което ми остана, и не искам да загубя, е собственото ми достойнство.
Според Вас, останала ли ми е някаква надежда?
С уважение, К.

Черна магия с общ код

Черна магия с общ код

Казвам се И. От доста години имам връзка с E., но за съжаление последните няколко години връзката ни е изпълнена с чести караници. Аз и приятелят ми станахме по-нервни и се дразним за най-дребното. Интересува ме на какво се дължат тези проблеми във връзката ни – на външно влияние, друга жена или просто на несъвместимост помежду ни? Предварително благодаря за отделеното внимание!

Семейна магия отключва страхова невроза

Семейна магия отключва страхова невроза

Пише ти едно отчаяно от живота момиче. Казвам се В. А. Г.
Родена на ....... в град С. Като малка развих страхова невроза при силен стрес. Вече тринадесет години живея с нея.
През годините аз и семейството ми често сме се сблъсквали с така наречените
магии, които за жалост са оказвали пагубно въздействие върху мен.
През 2011 година се разделих с приятеля ми и оттам започнаха неприятностите за мен. Страховете ми се усилват ден след ден, притеснена съм, нервна, кръвното ми е ужасно зле, Независимо, че пия медикаменти, от няколко дни започна и да ми прилошава.
Казаха ми, че имам магия от страна на точно този приятел. Така ли е? Пробвах да я развалям къде ли не, но резултата е само донякъде и временен, след това всичко се връща с пълна сила.
Какво да правя?
Кога отново ще бъда щастлив и пълноценен човек?

Негативни енергии Ви карат да се въртите в омагьосан кръг

Негативни енергии Ви карат да се въртите в омагьосан кръг

Здравейте!
Казвам се И. Разбирам за Вас от
в. "Нова дума".
Бих искала аз да задам своя въпрос.
От много дълго време насам търся работа, но дори и нещо да изникне, в последния момент нещо се случва, сякаш от нищото… и всичко се проваля.
Наскоро се появиха и здравословни проблеми, притесняващи мен и моето семейство.
Все по-често изпадам в депресии и не намирам изход. Дали е възможно да се излезе от този омагьосан кръг?
Благодаря Ви предварително и очаквам отговор.

Нямате магия и отрицателни енергии

Нямате магия и отрицателни енергии

Здравейте Надя! Казвам се М.И.
Искам да Ви попитам за моя брат Х, който е в затвора в Палма де Майорка от две години и половина. Обвинен е от своята съпруга в изнасилване. Историята е много дълга, направо сме съсипани и съкрушени.
Кога ще излезе от затвора?
В нашия случай нямаме ли отрицателни енергийни влияния? Имам чувството,че има има магия.
Благодаря Ви!

Магия за пари

Магия за пари

Здравейте, Надя Христова! Пише Ви Й. От 2008 г. насам ми се случват все провали. Каквото и да предприема, в смисъл работа, Иначе в работата си тук съм уважаван, оценяват ме хората добре, но работя за пари, с които вече не мога да издържам семейството си. Това се случи защото потънах в заеми. Не мога да твърдя, че съм ги правил за удоволствие, просто така се стекоха събитията, че трябваше да ги направя... Та въпросите ми са: 1. Имам ли магия от някой за това, където съм сега и ще мога ли да се преборя? 2. Ще успея ли да си възвърна кредитите и да заживея нормален живот в скоро време? 3. Ще намеря ли работа в чужбина за по-добро заплащане? 4. Какво изобщо трябва веднага да направя?

   3   4   5   6   7   8