Отговори
Как да контролирате теглото си без да гладувате?

Как да контролирате теглото си без да гладувате?

Здравейте, Аз съм четиридесет годишна. През последните месеци качих около седем килограма и сега тежа 66 кг. Чувствам се добре до 60 кг. Работата ми не е свързана с движение и ми ангажира прекалено много време. За фитнес не намирам воля. Въпросът ми е: Как да контролирам теглото си, без да гладувам?

Симптоми на магия за раздяла

Симптоми на магия за раздяла

Здравейте!
Мисля,че имам направена магия за раздяла. Мъжът, с когото сме вече единадесет години заедно, се промени. Не ми изневерява 100%, а постоянно ме пъди и гони. Неузнаваем е. Моля, помогнете ми. Родена съм на .............., а той на ........... Аз съм кръстена, а той не e.

Кога ще срещна голямата си любов ?

Кога ще срещна голямата си любов ?

Аз съм едно момиче, на което никога не му е вървяло в любовта. В любовния ми живот винаги нещата стигат до някакъв етап и после всичко приключва. Наскоро приключих една връзка доста болезнено и сега съм в безизходица. Искам да знам дали имам някакви външни негативни влияния, които ми пречат да бъда щастлива и кога ще срещна голямата любов?

Нямате магия. Очаква Ви добро бъдеще.

Нямате магия. Очаква Ви добро бъдеще.

Магия ли е?
Защо нищо не ми се получава? Казвам се Д. и съм кръстена. От Д. съм и дойдох в София да работя и да съм до любимия си човек. Името му е И. , но нещата не потръгнаха. Не мога да си намеря работа, а и връзката не потръгна. Миналата година се разболях сериозно, на крачка бях от смъртта. Защо не ми върви в нищо? Каквото и да направя нищо не се получава.

Семейна магия или клетва

Семейна магия или клетва

Има ли семейна магия или клетва у дома ми?
Името е И., кръстен е и нямам снимка. Вкъщи има скандали между синовете ми и то много сериозни, които прерастват в побои помежду им. Съпругът ми ги изхвърли от дома ни. Много страдаме! Единият ми син е постоянно без работа, играе комар и е в много трудно положение. Моля за помощ, ако има външно влияние. Не разполагам със снимка.

Имам ли направена магия?

Имам ли направена магия?

През 2008 г. се разделих с тогавашния ми приятел. Оттогава живота ми се преобърна с краката нагоре. Все не можех да си намеря сериозен приятел, парите все не ми стигаха, заборчнях много и не мога да оправя тази каша и до ден днешен. С каквото и да се захванех все се проваляше. Сега имам мъж и дете, но не съм щастлива, все за нещо се караме, все има някакви проблеми. Кажете ми имам ли магия, как да излезна от тая задънена улица?. Не издържам вече.

Изчерпана ли е връзката ни?

Изчерпана ли е връзката ни?

Срещнах мъжа си в Испания през януари 1997г.
През юни вече живеехме заедно, през май 2008 сключихме брак. Той е любовта на живота ми (а мисля, че и аз съм неговата), но отношенията между нас отдавна не са идеални. Той си мисли, че съм с него само заради парите, а мен това ужасно ме обижда! (А и разликата в културите си дава отражение). И така вече поне 14 години. Изморих се да се опитвам да го убеждавам в обратното... Вече не знам какво да правя... Той се казва Х. и е Холандец. Родителите му бяха ревностни католици, така че би трябвало да е кръстен. Моето име е М. и съм кръстена в Троянския манастир, заедно с племенника си преди около 20 години. На 31 декември намерих на място, достъпно само от завистливата ми съседка странен сноп от някакви треви с петна от синя боя???

Има ли направена магия на семейството ми?

Има ли направена магия на семейството ми?

От около месец и половина се случиха много странни неща на членове от семейството ми.
Поредица от странни случки, докато снощи не се усъмних и не навързах нещата. Дъщерята на жената, която живее с баща ми дойде у нас да вземе нещо. Кучето ни като я видя просто излезе от гаража. Това ми се стори странно, първо защото я познава и никога не е реагирало така. Така и не спа в гаража, както обикновено досега. Просто не иска да влезе в гаража от снощи насам. Веднага след като си замина въпросната дъщеря съпругът ми падна много лошо в гаража и се удари. Това ме накара да се сетя за всичко, което се случи в семейството ни за това време - баща ми се разболя, дъщеря ми се разболя, държанието на сина ми се промени коренно, както и на племенницата ми. Поредицата от "каръщини" в последно време ме кара да си мисля, че има нещо странно в това. В тази връзка искам да попитам как мога да разбера дали има нещо направено на баща ми и на семейството ни. Казвам се Н. от гр. Варна. Всички членове на семейството ми са кръстени в църква, като само за баща ми не съм сигурна. Изпращам снимка на мен и съпруга ми. Благодаря предварително.

Колко да са ястията на Бъдни вечер според православието?

Колко да са ястията на Бъдни вечер според православието?

Колко да са ястията на Бъдни вечер според православието? Има ли някакъв точно определен брой ястия и какви напитки са позволени. Червеното вино и ракията разрешени ли са? Може ли да бъдат изброени постните ястия които се препоръчват. Може ли да бъдат посочени разликите между православието, католицизма и протестантството при празнуване на Бъдни вечер?

Семейна магия

Семейна магия

Здравейте Надя,
От шест години сме заедно, и от четири сме женени със съпруга ми. Имаме едно детенце. Преди повече от две години намерих на мъжа си сватбената риза цялата обляна в някаква кафява течност. Малко ми беше странно, защото беше прибрана в гардероба на закачалка, а когато я намерих, беше цялата съсипана и хвърлена някъде в дъното на гардероба. Не съм се заела с въпроса, защото доста ме е страх от тези неща и реших, че е някаква случайност.
Скоро след това, открих бельо на мъжа ми, също в гардероба, което е напълно разшито от долната част, но няма никакви конци по които да мисля, че просто се е скъсало. Това ме накара да се замисля още повече.
Преди няколко дни говорихме с една позната и съвсем случайно се отвори тема, и аз й казах, че мъжа ми много често трепери когато спи, по- точно получава някакъв шок, все едно, че минава някаква вълна през него, но той не го усеща. Когато го събудя да му кажа, че нещо се случва с него, той не обръща внимание и продължава да спи. Това обясних на познатата ми, че толкова много се изморява на работа, че като си легне му се отпускат всички мускули и трепери, а тя ми каза, че това е магия.
Нямаме редовен полов живот, след което често се сърдим един на друг. Искаме го, но винаги, когато дойде време да си лягаме, нещо се случва, което ме кара да си мисля, че някой ни е проклел. Изневерявал ми е, защото си обяснявал, че аз нямам желание да бъда с него, а това не е така, защото аз пък си мисля точно обратното. Мисля, че той няма интерес към мен и всеки път, когато си легнем, нещо се прецаква помежду ни и за секунди става скандал. Освен това, се разбираме добре, но колко ли време ще е така? Мисля, че в женитбата половият живот е много важен.
Месец по-късно:
Здравейте отново,
Преди време изпратих имейл. Вие ми отговорихте, че е получен успешно и че се чака доста за отговор. Не искам да нахалствам, но нещата много се объркаха в семейството ни. На косъм сме на това, което дори не искам да изричам. За мен семейството е свято и дори не искам да си помисля за вероятността, че може да има край. Имам чувството, че откакто реших, че трябва да потърся помощ, това нещо, дали магия, дали клетва, стана активно. Както Ви бях писала, нямам си никаква представа какво точно може да се случи и много ме е страх. Не знам от кого до поискам помощ. Шарлатани колкото си искаш и ме е страх да не попадна при някой такъв.
Мъжът ми буквално изстина от мен и детето ни. Не го интересува, че мен ме боли, а беше лудо влюбен в мен и го изричаше при всяка възможност. Сега го дразнят неща, които не съм предполагала, че може да са го дразнили толкова години.
Моля Ви, помогнете ми. Финансово съм много зле за да потърся помощ при експерт.
Седмица по-късно:
Здравейте Надя, много неща се промениха. В този момент реших да се разделя с мъжа си, а никога не съм вярвала, че аз ще съм човека, който ще вземе това решение. Научих, че ми изневерява, и дори не се трогнах. От „раз“ само казах „до тук“.
Но нещо в мен все още ми говори, че това не е нормално. Аз, която се побърквах за семейството си, защо нямам желание да се боря? Защо не ме заболя? Как стана това, за седмица да изстина от него? Как той изстина от мен? А бяхме примерна двойка.
Моля Ви, искам преди да направя последната крачка да ми пишете!

Събиране на двойка

Събиране на двойка

Бих искала да получа отговор на един безплатен въпрос. Казвам се Р. Д. Въпросът ми е ще се съберем ли отново с Д. Д. Ако да, кога във времето? Също бих искала да питам имаме ли направена магия или по-точно направена на него, но дава отражение и на мен. Изпращам Ви снимки. Уточнявам, че сме разделени от 7 месеца след връзка от 3 години, когато имахме прекрасни отношения. Благодаря Ви за отделеното време. Р.

   3   4   5   6   7   8