Отговори
Не ми върви в любовта. Имам ли магия?

Не ми върви в любовта. Имам ли магия?

Здравейте, казвам се В. На 25 години съм. Кръстена съм. Ето и моята история. Четири години имах връзка с приятеля ми. През това време се разделяхме и събирахме многократно, но нещо винаги ни разделя и се появява друга  жена между нас. Аз съм винаги сама и не мога да продължа напред и да срещна друг мъж. Като че ли нещо ме връща обратно, чувствам се много зле без него и съм като обсебена.
Както всичко е наред и сме добре, той изведнъж се променя, става груб, изоставя ме, обижда ме и има връзки с други жени. Интересувам се дали имам направена магия и защо се получава така, с каквото и да се захвана нямам късмет? Единственото, което искам е да бъда щастлива с човека когото обичам!

Имаме ли черна магия?

Имаме ли черна магия?

Здравейте, казвам се А. На 30 години съм. Преди три години почина майка ми (на 48 години), от инфаркт. Смъртта й бе неочаквана за всички ни. Без да боледува. Беше огромен шок за мен, тъй като предната вечер говорихме по телефона и на следващия ден ми съобщиха трагичната вест. Не можахме да се сбогуваме с нея. Всичко стана така неочаквано. Тя работеше в Гърция. След инцидента с брат ми мислехме дали не ни е направена черна магия. Сега научих, че съм заразен с вируса на хепатит Б. След смъртта на майка ми бях много време депресиран и мрачен (тъй като бяхме много близки с нея), но не мисля, че това е причината. Започнах да свиквам с мисълта, че я няма. А сега тази неочаквана новина за болестта ми. Искам да знам дали имам направена черна магия? Аз знам, че майка ми дължеше приживе пари за ремонт на къщата. Това е къщата, в която живеем с баба ми (майката на майка ми), която вече е доста възрастна. Причината, поради която се опасявам, че е вероятна черна магия е, че се случиха и са се случвали много необичайни неща. Майка ми приживе нямаше много късмет и имах чувството, че всичко, което правеше в последствие се проваляше. Първо развод с баща ми, след това живееше с друг мъж, който също почина от инфаркт. След това заеми, които и сега изплащаме. Замина за Гърция, но там видя края си! При мен същото - сменях работата си често. Образован съм, но все нямах късмет - от лошо към по лошо. А сега и тази болест. Брат ми също няма много късмет - замина за чужбина (Англия, Австрия, сега Германия), но и там няма много късмет. Раздели се с многогодишната си приятелка. Изобщо само проблеми. Някой ми беше казвал (баба ми сигурно), че навремето майката на дядо ми е направила лоша магия на мястото, където сега живеем с баба ми. Казала на дядо ми, че сакат и кьорав ще ходи. Така и стана. Преди да почине дядо ми се отрече от всички, каза: Вие не сте ми деца! Четири години след това се спомина и майка ми, с която бяхме много близки. Знам от баба ми, че когато се е раждала е било много тежко и е могла да я загуби. Но майка ми беше упорит и силен човек, а си отиде така рязко и неочаквано. Страх ме е, че има направена лоша магия над рода ни. Аз също бях в чужбина до скоро, преди да науча новината за болестта ми. Моля Ви, пишете ми какво да правя, тъй като се чувствам като в безизходица. Дълго време не вярвах на подобни неща, но вече незнам какво да правя. Майка ми, мир на праха й, не беше от религиозните, но аз съм (макар и да не посещавам много често църкви, моля се почти всяка вечер от малък). Кръстен съм като дете в Пловдив. Сега живея от дълги години в Благоевград. Надявам се да съм бил изчерпателен с моя проблем и още повече, ако има шанс да разбера какво става. Ще Ви бъда безкрайно благодарен ако отговорите на това писмо. Бог да Ви пази и помага! Благодаря предварително!

Защо се разделихме?

Защо се разделихме?

Здравейтe Надя, казвам се Р. и преди две години се разделих с Д., когото все още не мога да забравя, защото много го обичам. Нещата според мен вървяха много добре даже може би щеше да се стигне и до нещо по-сериозно, но без видима причина Д. спря да се обажда. Просто ей така, без обяснение, без нещо видимо. Много ми липсва. Обичам го и ми е нужен. Въпроса ми е ще се върне ли отново при мен да сме заедно и да имаме дете? И двамата сме кръстени. Благодаря много!

Майката на приятеля ми ме мрази. Прави ли ни магии?

Майката на приятеля ми ме мрази. Прави ли ни магии?

Казвам се М. и съм кръстена още като малка. Миналата година започнах връзка с мъж, който познавам от много време. След като ходихме шест месеца, заживяхме заедно на 20 декември. Всичко до тогава беше идеално и както казвам аз прекалено хубаво за да се случи точно на мен. На 26 януари разбрах, че съм бременна. Щастието ни се изпълни още повече, щяхме да имаме нещо наше на двама ни създадено с много любов. Щастие, щастие, но не за дълго. На 12 март тази година разбрах , че плода ми няма сърдечна дейност. Същата вечер , без родителите му да знаят какво се случва, чух майка му, която до онзи ден боготворях да разказва на свои гости как сега като съм била бременна съм вързала техния син Д., и как от много време все питала баща му защо не го питаш дали има пари и ако няма да му дадем да я закара да махне детето. Аз съм била причината цялата къща да се изпокара. Излиза, че е имало скандали, за които аз даже не съм подозирала. Излиза че съм живяла уж "щастлив живот", а не е било така. Бях толкова наранена и обидена, че Д . реши да ме закара у нас преди да замине на работа. На 17 март се прибрах още по-съсипана от случващото се. В продължение на две седмици ходих у тях само събота и неделя или през неговите почивки. През останалото време си стоях у дома. И така до третата седмица, когато той се прибра и не се обади за да ме вземе. След моето позвъняване той каза, че се е скарал с техните и аз пожелах да не ме взима. Всичко се изпари. До ден днешен се виждаме тайно от хорските очи все едно правим нещо нередно. Обичам да съм с него, но вече нищо не е същото. Болката ми е толкова голяма, че не знам какво да правя. Още по трудно е, защото той иска да е с мен и ме обича. Смятам, че родителите му правят връзката ни невъзможна. Въпроса ми е следният: г-жо Христова смятате ли, че някой ни е направил магия на мен или на него за да развали всичко, което ни е правило щастливи ? Можете ли да ми помогнете да си върна живота, който живях с него?

Защо ми спря мензисът на 36 години?

Защо ми спря мензисът на 36 години?

Здравейте, имам здравословен проблем, моля Ви помогнете ми, изведнъж ми спря мензиса, на 36 години съм все още съм неомъжена, ходих на лекар, казаха ми че е на стресова основа и нищо не ми изписаха, но аз съм притеснена от това че нямам мензис.

Плексит или депресия?

Плексит или депресия?

Здравейте, преди 5г отидох при невролог с оплакване за изтръпване на дясна ръка и десен крак, имам плексит в дясно . Изпратиха ме на Ядрено-магнитен резонанс и ми откриха шипове във врата, от тогава пия единствено ЗОЛОФТ-50, но мисля че нещата се усложняват в навлизането ми в критическа възраст:( На49г съм, ,Моля Ви за съвет, къде и при кого да отида? Благодаря

Стягам се, но не свалям. Мога ли да приемам малки дози растежен хормон?

Стягам се, но не свалям. Мога ли да приемам малки дози растежен хормон?

Здравейте!
На 37 години съм, тренирам активно - фитнес 3-5 тренировки седмично с инструктор. Здрава съм. Имам за сваляне около 20 килограма. Стягам се, но не свалям. Интересува ме какво е мнението Ви за малки дози растежен хормон? МОже ли да се прилага? За колко време? Какви проблеми мое да възникнат и за какво да внимавам?
Благодаря!

Имам ли отрицателно въздействие върху бизнеса ми?

Имам ли отрицателно въздействие върху бизнеса ми?

Преди около две години се разделихме с партньорката ми в бизнеса. Преди това бяхме наели една жена на работа при нас, заради която се разделихме. Оттогава досега нямам никаква работа. Имам фризьорски салон, като взема някой на работа, той работи, ако съм сама, нищо не се случва. Има цели седмици, в които не влиза никой, а аз го работя от 15 години. Имам чувството, че тази жена ми е направила нещо. Възможно ли е?

Дали съм бременна?

Дали съм бременна?

Здравейте, казвам се Д. Искам да попитам дали в момента съм бременна? Вече 7 години се опитваме с мъжа ми да имаме дете и сега имам две седмици закъснение. Ходих днес на лекар, но още нищо не се вижда на ехографа, ще Ви бъда много благодарна ако ми отговорите. БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО!

Вероятна фобия

Вероятна фобия

Здравейте д-р Шкодрова. Моето питане е свързано със следната история: Преди около 2 години пътувах в метрото с малкото си дете, но вътре беше доста препълнено с хора. В един миг се озовахме притиснати до стъклото срещу вратата от един доста едър и видимо агресивен мъж. Помолих го да се премести, защото съм с малко дете и то може да пострада, но в отговор получих още по-грубо блъскане и притискане. Изведнъж се притесних много, получих главозамайване, уплаших се. Чаках с нетърпение следващата спирка, за да се измъкнем от това притискане, което ме оставяше вече без въздух. Разказвам Ви всичко това, защото последствието за мен беше, че от тогава аз избягвам претъпкани превозни средства, изобщо струпване на повече хора. Винаги се оглеждам колко е пълно превозното средство за обществен транспорт -метро, трамвай, тролей или каквото и да било. Ако случайно съм вътре и на спирката видя, че се качват повече хора, то веднага слизам, защото пред мен не трябва да застава никой, гледам да съм до изхода до шофьора,въобще усещането за много хора около мен ме задушава. Тази фобия или страхова невроза /не знам как бихте го определили Вие като експерт/много ми пречи в ежедневието и нарушава моето спокойствие,уморява ме тази "игра - постоянно да съм нащрек". Доста четох по темата, но лечение при определен специалист не съм провеждала. От 4 дни започнах да пия Неолексан - по една таблетка дневно и два пъти по 5 гранулки от хомеопатичен препарат Акунитум напелус 30 СН /информацията ми е от книги и интернет/. Моят въпрос е: одобрявате ли това лечение и бихте ли предложили нещо Вие, в качеството си на експерт,за моя емоционален проблем. Ще Ви бъда безкрайно благодарна, ако отделите от ценното си време, за да обмислите и предложите решение на проблема ми. С нетърпение очаквам отговора Ви.

Отоци по краката

Отоци по краката

Здравейте! На 40 години съм, не спортувам и тежа около 80 кг на височина 170 см. От около месец забелязвам отоци по краката, дори и сутрин. Лекарите казват, че съм здрава. Интересува ме, има ли процедура, която да ми помогне да се справя с тези отоци? Кажете ми, ако имате нужда от повече информация! Благодаря!

   1   2   3   4   5   6   7