Отговори
Байпас на седемдесет годишен мъж?

Байпас на седемдесет годишен мъж?

Здравейте, д-р Еврев! Въпросът ми е дали може да се постави байпас на дядо ми, който е на 70 г. и има 1 инсулт и вчера направи 3-ти инфаркт? Лекарите в Шумен не му дават никакви шансове когато излезе от болницата. Предварително Ви благодаря!

Байпас на сърцето. Къде, при кого и колко струва?

Байпас на сърцето. Къде, при кого и колко струва?

Мъжът ми е на 58 години. В болницата във Велико Търново искат да му направят байпас. Докторе, кажете ми къде е най-добре да се направи тази операция, колко ще струва ако се прави в София и по каса покрива ли се? Също така кажете, после ще има ли някакви ограничения като диета, спорт и т.н. Той е много активен. Предварително благодаря!

Защо не получавам оргазъм?

Защо не получавам оргазъм?

Здравейте, Д-р Шкодров! Дълго мислих дали ми стиска да Ви задам този въпрос…Все пак, накрая реших, че си струва: на 26 години съм, водя редовен полов живот от 16 годишна. През последните две години имам сериозен приятел. През тези десет години никога не съм получавала оргазъм. Имала съм различни партньори – с едни мои е било по-приятно, отколкото с други, но никога не съм „свършвала“. Интересува ме в мен ли е вината и може ли да се направи нещо?

Как да се справим с детските страхове?

Как да се справим с детските страхове?

Детски учител съм с 30 годишен стаж по специалността. В групата си имам дете на 3,3 години, което изпитва панически страх гледайки балони.Страхът му е толкова силен,че излиза и се крие от стаята.Опитвах различни методи,но безуспешно.Страхът му е отпреди 2 години, след уплаха. В къщи ,след тази констатация, допълнително са засилили тази му фобия, като са завързали балони на места, където не трябва да пипа, които в последствие са махнали.Много бих искала да се справя до някаква степен с този проблем, тъй като това пречи в работата ми по време на рожденни дни, тържества, както и ежедневно.Благодаря предварително за компетентния Ви отговор.

Кога ще срещна правилния мъж?

Кога ще срещна правилния мъж?

Това, което искам да попитам е кога ще се появи правилният мъж в живота ми и кога ще имам деца? Месец, два, година? Благодаря! И другото нещо, което ме интересува, ако можете да ми отговорите е, ако са ви отключвали късмета какво се прави с катинара (мога ли да го изхвърля след време или трябва вечно да го пазя)?. Също така куклите, засяти под бели рози? Понеже не желая да ги държа завинаги. Какво да направя с тях след време? Благодаря, ако ми отделите време. Казвам се Л., кръстена съм.

Магия на дома

Магия на дома

Здравейте Надя, имаме ли магия в дома ни? Караме се, всички, без видими причини. Обстановката е меко казана нажежена. С мъжът ми не сме като семейство. Не говорим, не споделяме. Не вървят нещата! Мъча се с всички сили да спася каквото мога, но нищо не се получава, ни с добро, ни с лошо. Подозирам, че ни е направена магия от свекърва ми и етърва ми заради наследствената къща, в която живеем. Аз се казвам М., а мъжът ми Д. И двамата сме кръстени.

Имаме ли магия? - 1

Имаме ли магия? - 1

Отец Михаил,казвате че Прочистването на дома е ритуал, който се подготвя по определен ред.Моля да ми помогнете чрез вашите знания да прочистя дома си и да събера отново семейството ни.В отговор на вашите въпроси ,ще кажа,че с него се виждаме почти всекидневно,защото работим заедно,търси ме по телефона и ми се оплаква за проблемите му ( след като не иска да е с мен,защо ме търси и ми се жалва ).Той живее с нея в град близо до нашия.

Имаме ли магия?-2

Имаме ли магия?-2

Моля ви за помощ и за съвет как да върна бащата на децата ми у дома .Бяхме семейство за пример до месец май т.г..Разделихме се и той в последствие разбирам ,че има връзка с една рускиня ,която държи под наем ресторант в града ми и той там се храни .Спря да се храни у дома ,изнесе се и заяви ,че не иска да ме вижда никога вече.Човек,който е дете на разделени родители и е страдал ужасно много от тази раздяла ,сега причинява същото и на неговите деца.Той не е лош човек ,трудолюбив е и винаги се е грижил за семейството ,до момента в ,който се изнесе и аз останах като гръмната .Града се чуди за нашата раздяла и всеки ми казва : тя го е зомбирала ,тя е го обсебила,той не е същия човек .В чудо съм се видяла ,а тази въпросната рускиня ,запали града ни .Колко семейства раздели,на колко мъже парите им взе е,дойде и реда на моя мъж .Моля ви за помощ от все сърце.Благодаря предварително .

Откриха ми миома – какво да правя?

Откриха ми миома – какво да правя?

Здравейте, бих искала да попитам, какава е процедурата при наличен миомен възел с размер 2мм.След прегледа докторът ми каза, че възелът трябва да се следи, тъй като ако промени размерите си, това може да доведе до проблем при забременяване.Нямам изписана терапия и въпросът ми е така ли се практикува?Мога ли да опитам лечение с билки или нещо друго?Благодаря Ви. Л.Р 23г.

Страх и гласове? Натрапчиви представи и мисли?

Страх и гласове? Натрапчиви представи и мисли?

Здравейте!Дъщеря ми живее в Германия и преди месец се е уплашила от един бездомник и сега се страхува а преди това се страхуваше от стоножки и сега страхът и се е засилил и казва мамо ще се побъркам от страхове и не може да спи спокойно . Мислrте и са лоши и постояkно се страхува да не полудее от страх.Моля помогнете!Предварително благодаря!

Побъркват ли ни страховете ни?

Побъркват ли ни страховете ни?

Здравейте! Дъщеря ми се уплаши от един бездомник.Oт преди си имаше страх от пълзящите стоножки и сега това се засилва и я тревожат мисли лоши и си мисли,че полудява от страх. Aз съм в България, а тя работи от две години в Германия. Живее сама в апартамента и от няколко месеца правят ремонт в другите апартаменти и от това се е получило и напрежение и шум. Какво да прави?Предварително благодаря!

 

Родово проклятие е причина за бездетие

Родово проклятие е причина за бездетие

Здравейте, аз съм на 33 години. През май навършвам 34 години. Родена съм в Стара Загора, но живея в София. Имам сериозна връзка и вече близо седем месеца правя неуспешни опити за бебе. Имам здравословни проблеми с бъбреците, нефроктомия вляво. Въпреки това имам силното желание да имам поне едно дете. Имам ли възможност да сбъдна мечтата си или ще трябва да се примиря?

Как да се справя с болките в гърба?

Как да се справя с болките в гърба?

На 40 год. съм. От две години имам болки в гръбнака. Преди шест месеца имах нещо, като криза. По този повод си направих рентгенова снимка. Тогава лекарите ми изписаха Арника, която не съм вземала. При натоварване и умора болката се връща, макар и не нетърпима. Според Вас, може ли със спорт, упражнения или друг подход да подобря състоянието си и какво ще ме посъветвате? Прилагам рентгенова снимка на гръбнака от преди шест месеца. Благодаря предварително!

   1   2   3   4   5   6   7