Отговори
Имам ли нужда от изчистване на негативна енергия?

Имам ли нужда от изчистване на негативна енергия?

Здравейте, казвам се Х. Кръстен съм в църква. От около три години насам ми се случват само лоши работи, всичко с което се захващам боксува, нямам спокоен сън. От години наред сънувам кошмари. Личният ми живот не върви, а се разпада. От година на година имам чувството, че всички са срещу мен. Сънувам лоши неща, които след това ми се случват. Това е от три години. Моля за Вашето експертно мнение. Ако трябва можем да се видим и на живо. През изминалите 2012 и 2013 г. ходех редовно на църква, но с времето и вярата ми намалява. Занимавам се в сферата на изкуството вече шеста година, но след 2012 г. всичко пропадна надолу. Човекът, с който бях рамо до рамо в работата ми започна да превърта и посегна към дрогата, промени се тотално и вкъщи обстановката е тегава. Все повече губя вярата в себе си и в доброто. Моля,ако е по силите Ви да ми помогнете.

Имам ли направена магия?

Имам ли направена магия?

Казвам се П. Й., с приятелят ми бяхме шест години заедно, но той ме напусна заради друга жена изведнъж. Кръстена съм, той се казва М. И. А той има ли магия, незнам дали е кръстен, ще бъдем ли пак заедно някога? Допитвам се до Вас, защото една гледачка ми каза, че имам магия и уж ми я разваля и вече съм й дала над 2000 лв. Моля ви отговорете ми.

Моята свекърва ме мрази и открито го показва

Моята свекърва ме мрази и открито го показва

Добър ден. Извинявам се за притеснението, но вече не знам какво да правя. Омъжих се за страхотен човек, но след раждането на сина ни започна да ми посяга. Разведох се. Вярвам, че за всичко е виновна майка му, мрази ме и открито го показва. Моля за помощ. По принцип не вярвам в магии, но виждам любов в очите му и обожава децата си, но когато е при нас. Той живее с родителите си. Те много го променят. Бих искала да събера семейството си отново. Казвам се В., а той Н.

Комбинация от лекарства за предсърдно мъждене

Комбинация от лекарства за предсърдно мъждене

Здравейте др Симова!Имам следният въпрос към Вас.Баща ми е със предсърдно мъждене ,от 6 години сърцето му е постоянно извън ритъм. До сега приемаше следните лекарства:НОЛИПРЕЛ,ЕГИЛОК25мг,РИТМОНОРМ и АСПИРИН ПРОТЕКТ. Преди два дни му изписаха нови лекарства а те са:ВАЛТЕНЗИН ПЛЮС 160мг ЛАНИТОП 0,1 мг,XARELTO 20 mg ,CONCOR 5 mg. Интересува ме коя комбинация от лекарства е по подходяща за приемане.Ще Ви бъда благодарна ако ми отговорите.Сърдечно благодаря!

Майка ми е на 66 години и преживя инфаркт на сърцето

Майка ми е на 66 години и преживя инфаркт на сърцето

Здравейте! Майка ми е с инфаркт на сърцето. Докторите казват, че сърцето е в лошо състояние и и трябват 20 дена да се възстанови и тогава трябва да се оперира. Утре изписват и се страхувам дали ще издържи 20 дена у дома. Майка ми е на 66 години и ни казаха, че може да умре на път за в къщи, но я изписват. Моля Ви, кажете ни може ли да я прегледате и да направим операцията при Вас?

Съмнение за направена магия

Съмнение за направена магия

Здравейте, казвам се Д. С приятелят ми живеем заедно от две години и седем месеца. Преди се разбирахме и си говорехме, а сега само се караме и се държим ужасно един с друг. Връзката ни се разпада и незнам какво се случва. Има ли направена магия за нас да се разделим? Ако може да ми кажете кой е човекът, който се опитва да ни раздели?

Магия или психологичен проблем

Магия или психологичен проблем

Здравейте! Казвам се П. От доста години си мисля към какъв специалист да се обърна - дали към човек като Вас или към някой психиатър, или към друг тип специалист. Проблемът си бих формулирала така - нещо като проблем с обвързването. На 28 години съм и не съм имала нито една връзка в живота си. Дори и приятелствата ми не са дългогодишни. Не се смятам за грозна или с неприятен характер, но все нещо не се получава. С годините ми става все по-трудно да се сближавам с хората. Иначе в другите житейски сфери се справям доста добре. С ученето винаги съм се справяла, заемам добра длъжност в работата, свързана с отговорност, която не ми пречи да поема. Често обаче губя желание за каквото и да е. Сякаш в мен се борят желанието да разбия черупката и невъзможността да го направя. Нито една връзка - все повече ме плаши тази констатация. Реших да се обърна към Вас, тъй като на моя баща са му казвали от три различни места, че има направена магия и тя най-вероятно е предадена на децата му. Аз съм ходила само на едно място да питам и ми казаха, че имам магия, и че е стара, но не съм убедена в компетентността на жената, която ми го каза. Затова реших да се допитам до Вашето мнение - има ли наистина външно влияние над мен, дали ако има е правена на баща ми тази магия и как да се справим? Кръстена съм. Прилагам актуална снимка. Благодаря за отделеното време!

Спори и не подлежи на убеждаване

Спори и не подлежи на убеждаване

Как се нарича сидромът, при които човек търси някакви потвърждения на  грешна преценка или предоверяване в дадена кауза , но не го осъзнава. И по  този начин търси доводи/белези който да потвърдят неговата представа за нещата-разбира се грешна, но той не го осъзнава така.

Да се оперира ли митрална инсуфисиенция?

Да се оперира ли митрална инсуфисиенция?

Темата на въпросът ми е здравословното състояние на майка ми. Тя е на 74 г. и е с високо кръвно и сърдечни проблеми. Често излиза от ритъм и периодично лежи в болница, като последния път ни казаха, че трябва да се оперира митрална клапа. Нужно ми е и второ мнение.

Как да спра терапията с бетаблокер?

Как да спра терапията с бетаблокер?

Здравейте д-р Симова ! Приятелят ми приема бета-блокери-метапролол, направил си е необходимите изследвания , но се нуждае от програма за прекратяването им. Бихте ли могли да ни дадете такава ? Благодаря ви предварително !

   1   2   3   4   5   6   7